Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Startups d.Day - Διαγωνισμός από τον ΣΕΠΕ στην Ψηφιακή Τεχνολογία για Startups

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), στο πλαίσιο του digital economy forum 2019: Leading Greece to Growth, υλοποιεί το Startups d.Day, έναν σύγχρονο διαγωνισμό για νεοφυείς επιχειρήσεις.

Στόχος του Startups d.Day, είναι να αναδείξει και να βραβεύσει καινοτόμες ελληνικές, νεοφυείς επιχειρήσεις, οι οποίες αξιοποιούν την Ψηφιακή Τεχνολογία και δημιουργούν πρωτοποριακά προϊόντα και λύσεις, τα οποία απευθύνονται στη διεθνή αγορά. Οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, θα πρέπει να έχουν προϊόν/ λύση είτε έτοιμο/ η ή σε πιλοτική λειτουργία (proof of concept).

Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι θα επιλεγούν από ειδική ομάδα, η οποία έχει συσταθεί από τον ΣΕΠΕ και αποτελείται από στελέχη με μεγάλη εμπειρία στην αξιολόγηση επιχειρηματικών προτάσεων, θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το προϊόν/ λύση τους σε επενδυτές, funds, επιχειρηματίες, συμβούλους επιχειρήσεων, πελάτες κ.ά. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με ανθρώπους, εταιρείες και στελέχη εξειδικευμένα σε διάφορους τομείς, οι οποίοι μπορούν να τους βοηθήσουν στην προσπάθειά τους, μέσα από κατ’ ίδιαν συζητήσεις, ώστε να λάβουν χρήσιμες συμβουλές (τεχνικές, χρηματοδοτικές, διοικητικές, οργανωτικές, κ.λπ.) για την επιχειρηματική τους ανάπτυξη. Κάθε ομάδα θα μπορεί να πραγματοποιήσει 3 - 4 συναντήσεις στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Από τις 10 εταιρίες, θα προκριθούν οι 5 πρώτες σε κατάταξη, που θα παρουσιάσουν τη λύση ή το προϊόν που έχουν,  στο digital economy forum 2019. Οι τρεις πρώτες εταιρείες σε κατάταξη, θα βραβευθούν στο δείπνο του digital economy forum 2019, με την παρουσία του Πρωθυπουργού. Παράλληλα, οι εταιρείες που θα διακριθούν θα έχουν επιπλέον οφέλη, κυρίως όσον αφορά στην προβολή και στην προώθησή τους σε διεθνές επίπεδο. Οι βραβευθείσες εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν εγγραφής στον ΣΕΠΕ, θα μπορούν να συμμετέχουν σε Διεθνείς Εκθέσεις (CeBIT, ΔΕΘ) σε συνεργασία με τον ΣΕΠΕ και το κυριότερο, θα έρθουν σε επαφή με Επιχειρήσεις - Μέλη του ΣΕΠΕ για μελλοντικές συνεργασίες.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν ξεκινήσει να δραστηριοποιούνται την τελευταία 5ετία και μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση startups@sepe.gr  έως 20 Οκτωβρίου 2019.  Η αίτηση θα περιλαμβάνει ένα κείμενο μεγέθους έως 2.500 λέξεις που θα αναφέρεται στα κύρια στοιχεία της εταιρείας (δραστηριότητα, αποτελέσματα, δομή, κλπ.), στα καινοτόμα προϊόντα/ υπηρεσίες που έχουν αναπτύξει και στη διαφοροποίηση τους από τον ανταγωνισμό, στα στοιχεία που αποδεικνύουν την αναπτυξιακή πορεία και τη δυναμική της εταιρείας εντός ή/ και εκτός Ελλάδας (πελάτες, πωλήσεις, συνεργασίες, κ.λπ.), στις διακρίσεις της εταιρείας/ ομάδας τα τελευταία 2 - 3 χρόνια, εφόσον υφίσταται, στα στοιχεία των βασικών στελεχών της εταιρείας και τέλος, στον προγραμματισμό ανάπτυξης για την επόμενη 2ετία.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.sepe.gr

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο