Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Σπούδασε MBA Εξ Αποστάσεως στο #1 πανεπιστήμιο σε Κύπρο και Ελλάδα στον τομέα των Επιχειρήσεων και των Οικονομικών

Το πρόγραμμα MBA του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στοχεύει στην παροχή στους φοιτητές μιας στέρεας βάσης επιχειρηματικής εκπαίδευσης που τους επιτρέπει να γίνουν αποτελεσματικοί διευθυντές οπουδήποτε στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον που αλλάζει γρήγορα. Το πρόγραμμα αυτό είναι ιδιαίτερα ενοποιημένο στο πρακτικό πλαίσιο, παραμένοντας κοντά στην πραγματική επιχειρηματική πρακτική. Επιδιώκει να βοηθήσει τους φοιτητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους όσον αφορά τη διαχείριση και την ηγεσία, να λειτουργήσουν αποτελεσματικά σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον και να προσαρμοστούν γρήγορα στις μεταβαλλόμενες κοινωνικές, πολιτικές, νομικές και οικονομικές συνθήκες.

Τίτλος Σπουδών: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
Διάρκεια Σπουδών: 3 Εξάμηνα
Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνικά ή Αγγλικά
Μέθοδος Φοίτησης: Εξ Αποστάσεως

Οι Κατευθύνσεις του Προγράμματος:

Επαγγελματικές Προοπτικές

Τα τελευταία χρόνια, οι απόφοιτοι των προγραμμάτων κατέχουν σημαντικές θέσεις στην αγορά εργασίας. Αρκετοί από αυτούς έχουν αναλάβει τραπεζικές θέσεις, θέσεις σε εταιρείες off-shore και σε ακαδημαϊκά ιδρύματα. Ορισμένες από τις θέσεις είναι του σύμβουλου στο Υπουργείο της Λιβύης, Ανώτερου IT σε μια εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Διευθυντή σε μια μεγάλη εταιρεία Granite, Διευθυντή της Demstar, Οικονομικού Διευθυντή ενός Πανεπιστημίου και πολλές άλλες θέσεις.

Πολλοί από τους απόφοιτους του προγράμματος MBA συνέχισαν με διδακτορικά προγράμματα στην Κύπρο, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ. Το MBA του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας αποτέλεσε ένα βήμα για περαιτέρω ακαδημαϊκές και επαγγελματικές σπουδές. 

Γιατί Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

  • Διακρίσεις με τα σημαντικά βραβεία για την ποιότητα και την αριστεία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση
  • Διδακτικό προσωπικό με διεθνή πείρα και ηγετικές θέσεις σε Ομάδες Στρατηγικής και Συμβουλευτικής
  • Συνδεδεμένο με την παγκόσμια αγορά εργασίας
  • Υποστήριξη μέσω διαδραστικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας και ομαδικών συμβουλευτικών συναντήσεων
  • Συμμετοχή σε πλήθος ευρωπαϊκών χρηματοδοτούμενων έργων
  • Πρόσβαση και διασυνδέσεις με ένα εκτενές τοπικό και περιφερειακό εξειδικευμένο επιχειρηματικό δίκτυο
  • Σύγχρονες παιδαγωγικές προσεγγίσεις
  • Ευέλικτη Εξειδίκευση, Βιωματική Μάθηση
  • Επιλογή πλήρους ή μερικής φοίτησης, ανάλογα με το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις σας

Αναγνώριση Προγράμματος

Το πρόγραμμα έχει τύχει επίσημης αναγνώρισης τόσο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου (Επιτροπή Αξιολόγησης Ιδιωτικών Πανεπιστημίων) όσο και από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.). 

Επιπρόσθετα το εξ αποστάσεως MBA του πανεπιστημίου Λευκωσίας είναι πιστοποιημένο ως προς την ποιότητα εκπαίδευσης από το European Foundation For Quality in E-learning EFQUEL.
 

Α UNIC Story
Milena Domanova
Διευθύντρια, Global Compliance Europe, Deloitte Global Tax Centre (Ευρώπη)
Διοίκηση Επιχειρήσεων, Tάξη του 2008
MBA – κατεύθυνση Χρηματοοικονομικά, Tάξη του 2012


Σπουδάστε εξ αποστάσεως στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας ακαδημαϊκός εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσει αναλυτικά για το εξ αποστάσεως πρόγραμμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, τα δίδακτρα, τη διαδικασία εγγραφής, καθώς και για όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 

Προσοχή! Aν δεν σας έχει έρθει email στο Inbox δείτε και στο φάκελο των ανεπιθύμητων (spam folder).

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο