Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

skg.CODE: Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον προγραμματισμό

Το skg.code αποτελεί ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε φοιτητές, καθώς και απόφοιτους τμημάτων Πληροφορικής αλλά και σχετικών σχολών, με ελάχιστη ή και καθόλου εργασιακή εμπειρία. Το πρόγραμμα έχει πραγματοποιηθεί σε 5 κύκλους στο παρελθόν και λόγω της επιτυχίας του και της μεγάλης συμμετοχής, θα επαναληφθεί για 6η φορά τον Απρίλιο του 2021.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά διαδικτυακά.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πως εργάζονται μεγάλες ομάδες προγραμματιστών και θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια προσομοίωση remote εργασίας. Επιπλέον, θα αναπτύξουν το δικό τους ομαδικό Project, με την βοήθεια και την καθοδήγηση σπουδαίων επαγγελματιών με πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτεί τη συμπλήρωση 14 ωρών εβδομαδιαίως, οι οποίες συμπληρώνονται με την online ενασχόληση των συμμετεχόντων (2 φορές την εβδομάδα/6 ώρες κάθε φορά + 1 φορά την εβδομάδα/2 ώρες ). Οι ώρες που θα συνδέονται οι συμμετέχοντες και οι μέρες θα ανακοινωθούν μετά την επιλογή των συμμετεχόντων, κατόπιν συνεννόησης.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν.

Ο 6ος κύκλος του προγράμματος θα ξεκινήσει την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 και θα διαρκέσει έως τις 31 Μαίου του ίδιου έτους.

Οι αιτήσεις για τον 6ο κύκλο θα ξεκινήσουν την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 7 Μαρτίου στις 11:00μ.μ.

Για την αίτηση και για περισσότερες πληροφορίες: http://www.skgcode.gr/

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο