Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προσομοίωση Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου στην Πολωνία για φοιτητές

4 φοιτητές Νομικής, Πολιτικών Επιστημών, Διεθνών και Ευρωπαϊκών ή Δημοσιογραφίας ηλικίας 18-25 ετών, θα ταξιδέψουν στην Πολωνία από 16 ως 21 Απριλίου 2020 για να λάβουν μέρος στην εικονική δίκη Model of International Criminal Court (MICC University).

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) είναι ο πιο εξελιγμένος μηχανισμός στον κόσμο για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τους κανόνες του πολέμου. Το MICC είναι ένα έργο που στοχεύει να διδάξει βασικές αρχές του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου σε μαθητές λυκείου και πανεπιστημίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές συναντήσεις, συζητήσεις και εργαστήρια με προσομοίωση της διαδικασίας του ΔΠΔ - προετοιμασία, δίκη και ετυμηγορία. Φέρνοντας σε επαφή φοιτητές από όλο τον κόσμο, το MICC ενθαρρύνει τη διαπολιτισμικό διάλογο και κατανόηση μεταξύ φοιτητών διαφόρων εθνικών και κοινωνικών ομάδων.

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά
Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’όλη την διάρκεια του προγράμματος. Η μετακίνηση προς και από τον τόπο διεξαγωγής του προγράμματος γίνεται με επιβάρυνση των συμμετεχόντων.
Πότε; 16-21.04.2020
Που; Krzyzowa, Πολωνία
Προθεσμία: 29.11.2019

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τη σχετική ανάρτηση εδώ ή την πρόσκληση στα αγγλικά εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο