Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση σε φοιτητές για συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Θαλάσσιας Ασφάλειας της ΕΕ που διοργανώνει η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Άμυνας και Ασφάλειας

Το Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων- Ι.Ε.Κ.Ε.Θ. ως μέλος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Άμυνας και Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης καλεί 10 φοιτητές προπτυχιακούς/μεταπτυχιακούς/υποψήφιους διδάκτορες να δηλώσουν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Θαλάσσιας Ασφάλειας της ΕΕ - Maritime Security Common Module που διοργανώνει η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων – ΣΝΔ 9-13 Μαρτίου 2020.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κολεγίου Άμυνας και Ασφάλειας (ESDC), με τη συμμετοχή καθηγητών από εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης

1) Συμμετέχοντες
Οι συμμετέχοντες θα είναι φοιτητές ΑΣΕΙ, ΑΕΙ. Απαιτείται η βασική γνώση της ιστορίας και των δομών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε), καθώς και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (επιθυμητό επίπεδο: Common European Framework of Reference for Languages (CEFR) Level B1 or NATO STANAG Level2) καθώς όλο το σεμινάριο διεξάγεται στα αγγλικά.                                                                                                                                                                                                                                                     

2)Κόστος
Δεν απαιτείται συνδρομή για την παρακολούθηση του σεμιναρίου.

3)Τοποθεσία
Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, Τέρμα Λεωφόρος Χατζηκυριάκου, Πειραιάς, Αττική, Τ.Κ. 18538

4)Υποβολή αιτήσεων
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το αργότερο μέχρι 8 Ιανουαρίου 2020 στο irtea.greece@gmail.com με θέμα “Maritime Security Common Module-ΟΝ/ΜΟ)

α) Ηλεκτρονική Αίτηση

β) Βιογραφικό Σημείωμα

γ) Κείμενο εκδήλωσης ενδιαφέροντος 200 λέξεων

Βασική προϋπόθεση για συμμετοχή, είναι η πλήρης και χωρίς απουσίες συμμετοχή των υποψήφιων σε όλες τις δράσεις κατά τη διάρκεια των ημερών του Συνεδρίου.

Σχετική Ιστοσελίδα του  Ινστιτούτου Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων- Ι.Ε.Κ.Ε.Θ: http://www.irtea.gr/?p=4085

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο