Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη τριών (3) υποτροφιών από τo PERROTIS COLLEGE (της Aμερικανικής Γεωργικής Σχολής) την ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS και την αλυσίδα καταστημάτων ΜΥ MARKET

To Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στο πλαίσιο του μακρόχρονου προγράμματος υποτροφιών του, και σε συνεργασία με την ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS και την αλυσίδα καταστημάτων ΜΥ MARKET προκηρύσσει τρεις (3) υποτροφίες ύψους €31500, διετούς φοίτησης, με έναρξη την ακαδημαϊκή χρονιά 2019-2020 για τα κάτωθι μεταπτυχιακά προγράμματα:

 • MSc in New Food Product & Business Development
 • MSc in Marketing for the Agro-Food Sector

Α. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση και να αξιολογηθούν για την προσφερόμενη υποτροφία θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες ακαδημαϊκές προϋποθέσεις. Στην αξιολόγηση της αίτησης τους θα συνεκτιμηθούν εκτός από τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις και άλλοι παράγοντες/κριτήρια.

Συγκεκριμένα :

1. Ακαδημαϊκές προϋποθέσεις: Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ακαδημαϊκές προϋποθέσεις επισκεφτείτε το σύνδεσμο : https://www.perrotiscollege.edu.gr/graduate-admissions/

2. Συνέντευξη με μέλος της Επιτροπής Υποτροφιών: Προσωπική γνωριμίασυνέντευξη με τον ενδιαφερόμενο με μέλος της αρμόδιας επιτροπής του Perrotis College με στόχο να διερευνηθούν στοιχεία της προσωπικότητας του υποψηφίου, οι στόχοι και τα κίνητρα, η καταλληλότητα για το πρόγραμμα κλπ.

3. Οικονομική κατάσταση του αιτούντος σπουδαστή και/η των γονέων του.

Β. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών έως Παρασκευή 19/7/2019

1. Υποβολή Αίτησης Εγγραφής:

Μπορείτε να συμπληρώσετε την διαδικτυακή αίτηση εγγραφής στον σύνδεσμο www.perrotiscollege.edu.gr/frmgraduate.php. Στην ενότητα Additional Information στο πεδίο Other Information πρέπει να γράψετε “Για την Υποτροφία “UNILEVER-MY MARKET”.

2. Αποστολή δικαιολογητικών με επισύναψη στην διαδικτυακή αίτηση ή με email στη διεύθυνση admissions@afs.edu.gr ή ταχυδρομικά (απλά, μη επικυρωμένα αντίγραφα των εγγράφων) με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση Perrotis College (Υπόψη Τμήματος Εγγραφών) Μαρίνου Αντύπα 54, T.Θ. 23, 57001, Θεσσαλονίκη.

Τα αιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα ακόλουθα:

 • Αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου
 • Δύο πρόσφατες φωτογραφίες ταυτότητας/διαβατηρίου
 • Αντίγραφα πτυχίου και/η μεταπτυχιακού
 • Αναλυτική Βαθμολογία
 • Βιογραφικό Σημείωμα
 • Πτυχίο/α Αγγλικής γλώσσας και βαθμολογία
 • Δήλωση σκοπού (έως 500 λέξεις) στην οποία ο υποψήφιος θα αποτιμά την έως τώρα ακαδημαϊκή του πορεία, θα αναφέρει τους λόγους για τους οποίους επέλεξε το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα έναντι άλλων αντίστοιχων στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, καθώς και το πώς αυτή η επιλογή συνδέεται με τα μελλοντικά του σχέδια κι επιδιώξεις.
 • Δύο συστατικές επιστολές (κατά προτίμηση από πρόσωπα που σχετίζονται με την ακαδημαϊκή/ερευνητική δραστηριότητα του υποψηφίου
 • Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος προηγούμενου έτους.

3. Αξιολόγηση.

Η Επιτροπή Υποτροφιών μετά το πέρας και των συνεντεύξεων αξιολογεί τις αιτήσεις λαμβάνοντας υπόψη όλα τα κριτήρια και ανακοινώνει τις αποφάσεις της στους υποψηφίους εντός ενός μήνα. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλείτε το Τμήμα Εγγραφών στα τηλ. 2310492854 και 2310492810.

Πληροφορίες για το Perrotis College και τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.perrotiscollege.edu.gr

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο