Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΠΜΣ «Msc in Financial Management» από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Αγγλόφωνο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση» «Master of Science (M.Sc.) in Financial Management», του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει ως αντικείμενο την παροχή ειδικευμένων σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου σε πτυχιούχους Ελληνικών και αναγνωρισμένων ξένων ΑΕΙ στους βασικούς τομείς της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης. 

Προσφέρεται με το κύρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που είναι κορυφαίο στην Ελλάδα στα αντικείμενα που θεραπεύει, και έχει επιτύχει σημαντικές διακρίσεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Το Πρόγραμμα προσφέρει:

  • τμήμα πλήρους φοίτησης διάρκειας 12 μηνών και
  • τμήμα μερικής φοίτησης διάρκειας 24 μηνών

ενώ για κάθε τμήμα οι φοιτητές εξειδικεύονται σε μια από τις ακόλουθες δύο κατευθύνσεις:

  • Χρηματοοικονομική Διοίκηση (Financial Management)
  • Χρηματοοικονοομική Διοίκηση Βάσει Δεδομένων  (Data Driven Financial Management)

Απευθύνεται σε Έλληνες και διεθνείς φοιτητές που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν υψηλής ποιότητας σπουδές αλλά και σε στελέχη πολυεθνικών επιχειρήσεων που εδρεύουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και επιθυμούν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους στον συνεχώς εξελισσόμενο επιστημονικό τομέα της Χρηματοικονομικής Διοίκησης.

Πρόσβαση σε περαιτέρω σπουδές
Οι απόφοιτοι του Δ.Μ.Σ. στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε Διδακτορικό Επίπεδο (3ος κύκλος σπουδών).

Το ΠΜΣ προσκαλεί υποψήφιους φοιτητές για υποβολή αιτήσεων μέχρι 30 Ιουνίου 2024 (3ος κύκλος).

Δείτε την Προκήρυξη εδώ.

Περισσότερες Πληροφορίες

Γραμματεία του ΠΜΣ
Ευελπίδων 47Α και Λευκάδος 33, 1ος όροφος, γραφείο 108, τηλ. 210-8203 856, 2108203 630

Email: master.fm@aueb.gr
Ιστοσελίδα Προγράμματος: www.dept.aueb.gr/el/MSc-FM

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο