Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το πρόγραμμα Νεανικής Eπιχειρηματικότητας από τη Reload Greece έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο

Πρόκειται για ένα μοναδικό Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 20 Νοεμβρίου 2019, για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Η Reload Greece, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, που σε συνεργασία με το Cyprus Seeds και το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου, διοργανώνουν το πρώτο εργαστήριο για Νεανική Επιχειρηματικότητα στην Κύπρο.

Το RG YEP (Reload Greece Young Entrepreneurs Programme) απευθύνεται σε νέους από όλα τα πανεπιστήμια της Κύπρου: Προπτυχιακούς τεταρτοετής φοιτητές, Διδάκτορες, Ερευνητές και Απόφοιτους που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν μια επιχειρηματική ιδέα. Έμφαση δίνεται στις ιδέες που προέρχονται από τους κλάδους: MedTech, AgriTech, GreenTech, FinTech, Construction και Tourism.

Ένα τρίωρο εργαστήριο θα φιλοξενηθεί στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στις 20 Νοεμβρίου 2019, από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:30, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για το Πρόγραμμα RG YEP αλλά και για τα βραβεία που προσφέρουν, να παραβρεθούν στην ομιλία της Κατερίνας Σαντικου καθώς επίσης να παρουσιάσουν της επιχειρηματικές τους ιδέες μετά την καθοδήγηση από μέντορες που θα βρίσκονται εκεί.

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο εδώ ή μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 22 36 45 22.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο