Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Mέχρι αύριο οι αιτήσεις για το ΠΜΣ "Προηγμένα Συστήματα Ελέγχου και Ρομποτικής" από το ΕΚΠΑ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Προηγμένα Συστήματα Ελέγχου και Ρομποτικής» - «Advanced Control Systems and Robotics» διοργανώνεται από το Γενικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος απονέμεται Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ). Το ΠΜΣ λειτουργεί από το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 και διεξάγεται στους χώρους του συγκροτήματος Ευρίπου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αντικείμενα του προγράμματος είναι τα Προηγμένα Συστήματα Ελέγχου και Ρομποτικής. Σκοπός του προγράμματος είναι η εμβάθυνση και προαγωγή των γνώσεων στα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα με προηγμένες τεχνολογίες πληροφορικής, η εξειδίκευση των φοιτητών σε αυτά και η διαμόρφωση στελεχών ικανών να ανταποκριθούν στον χώρο της βιομηχανίας, των παραγωγικών μονάδων (διεργασιών και κατεργασιών), στις μεταφορές, και τα βιοσυστήματα, στη μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον και να προωθήσουν την ανάπτυξη της έρευνας και των εφαρμογών της στα προαναφερόμενα αντικείμενα.

Φοίτηση

Η χρονική διάρκεια σπουδών για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα σε καθεστώς πλήρους φοίτησης και έξι ακαδημαϊκά εξάμηνα σε καθεστώς μερικής φοίτησης.

Σε καθεστώς πλήρους φοίτησης, τα πρώτα δύο εξάμηνα αφιερώνονται στην παρακολούθηση τεσσάρων μαθημάτων ανά εξάμηνο, ενώ το τρίτο για τη συγγραφή και εξέταση της διπλωματικής εργασίας, στην οποία δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα (πιστωτικές μονάδες ολόκληρου εξαμήνου).

Σε καθεστώς μερικής φοίτησης, τα τέσσερα πρώτα εξάμηνα αφιερώνονται στην παρακολούθηση δύο μαθημάτων ανά εξάμηνο ενώ το πέμπτο και το έκτο εξάμηνο αφιερώνεται στη συγγραφή και εξέταση της διπλωματικής εργασίας.

Αναλυτικές Πληροφορίες

Αναλυτικές πληροφορίες για το ΠΜΣ είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://acsr.core.uoa.gr/ καθώς και στην γραμματεία του Π.Μ.Σ. «Προηγμένα Συστήματα Ελέγχου και Ρομποτικής», Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ψαχνά Ευβοίας 34400, κατά τις ώρες: 9:00-15:00, Τηλ. 22280-99673 και 22280-99674, Ε-mail: acsr@core.uoa.gr.

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται σύμφωνα με το πλήρες κείμενο της προκήρυξης που είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο εδώ.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η 13η Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15:00.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο