Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής άσκησης για απόφοιτους software engineers στην Upstream!

Το πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής άσκησης για software engineers Start at Upstream επιστρέφει! 

Δέκα (10) νέοι και νέες μηχανικοί λογισμικού θα ενταχθούν στην ομάδα της Upstream που μετράει 280 εργαζόμενους παγκοσμίως, εξυπηρετεί 1,2 δισ καταναλωτές, έχει παρουσία σε 45 χώρες και συνεργάζεται με 60 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας σε αναπτυσσόμενες αγορές Αθήνα & Λονδίνο.

To Start at Upstream, το πρόγραμμα δωδεκάμηνης έμμισθης πρακτικής άσκησης που ήδη έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον νέων μηχανικών λογισμικού που επιθυμούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα δέχεται αιτήσεις μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2021 για την υποβολή βιογραφικών.

Στο δεύτερο κύκλο η εταιρεία προτίθεται να εντάξει στο κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης στην Ελλάδα δέκα (10) από τους υποψηφίους, πέντε (5) από αυτούς θα εκπαιδευτούν και θα εργαστούν ως back-end Java developers και πέντε (5) ως full-stack web developers.

Η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας Upstream διατηρεί το Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης στην Ελλάδα, επομένως η στελέχωση του σχετικού τμήματος είναι σημαντική αφού προσφέρει πολύτιμη εργασιακή εμπειρία με διεθνείς προοπτικές.

Στόχος του προγράμματος Start at Upstream είναι να προσελκύσει νέες και νέους ταλαντούχους μηχανικούς Η/Υ, να ενισχύσει τις επαγγελματικές τους δεξιότητες με την απασχόλησή τους σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, διεθνών προδιαγραφών, έχοντας ως μέντορες τους καλύτερους μηχανικούς λογισμικού της αγοράς.

Μετά το τέλος της περιόδου της δωδεκάμηνης πρακτικής άσκησης, η εταιρεία προτίθεται να εντάξει στο δυναμικό της μέρος των νέων μηχανικών καλύπτοντας οργανικές θέσεις.

Με παρουσία σε περισσότερες από 45 χώρες σε Λατινική Αμερική, Αφρική και NA Ασία η Upstream συνεργάζεται με περισσότερες από 60 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Το δυναμικό της εταιρείας αριθμεί 280 εργαζόμενους, 25 και πλέον εθνικοτήτων σε 9 γραφεία ανά τον κόσμο. H πλειονότητα έχει έδρα την Αθήνα, όπου βρίσκεται το operations center και ολόκληρο το R&D της εταιρείας, μια πολυμήχανη, νέα και με υψηλή ειδίκευση ομάδα μηχανικών, αναλυτών και digital marketeers που είναι πρωτοπόροι στην υιοθέτηση των τελευταίων τεχνολογιών σε τομείς όπως το artificial intelligence και το machine learning.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο