Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα «Digital Transformation» με το Σωτήρη Συρμακέζη

Οι νέες ψηφιακές τεχνολογίες δημιουργούν επαναστατικά επιχειρηματικά μοντέλα που συνιστούν πραγματική απειλή για τις παραδοσιακές επιχειρήσεις, ο ψηφιακός μετασχηματισμός των οποίων αποτελεί ζήτημα επιβίωσης. Ξεκινάμε την 6 σεζόν μας φιλοξενόντας τον άνθρωπο που εφάρμοσε το digital transformation στον τραπεζικό τομέα όσο κανείς άλλος.

Ο Σωτήρης Συρμακέζης είναι ο άνθρωπος πίσω από τα περισσότερα e-banking συστήματα που χρησιμοποιούν έως και σήμερα εκατομμύρια Έλληνες, καθώς πέρασε από υψηλόβαθμες θέσεις-κλειδιά από την Πειραιώς, την Eurobank και πιο πρόσφατα στην πρώτη Ελληνική digital bank, την Praxia. Σήμερα είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα του, και με μεγάλη χαρά τον υποδεχόμαστε στο πρώτο Startup Grind της 6ης σεζόν όπου θα μάθουμε από κοντά το πολύ ενδιαφέρον νέο project-έκπληξη που ξεκινάει.

Ο Σωτήρης θα αναλύσει την στρατηγική πίσω από ένα πετυχημένο digital transformation πρόγραμμα και θα μας οδηγήσει στις σύγχρονες τεχνολογίες που χρειάζονται για να εφαρμοστεί στην πράξη. Θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να συζητήσουμε την αλλαγή στην εταιρική κουλτούρα που φαίρνει ο ψηφιακός μετασχηματισμός σε κάθε οργανισμό που τον εφαρμόζει μεθοδικά.

Τέλος, θα μας δώσει μια γεύση από το νέο FinTech Ακαδημαϊκό πρόγραμμα που κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το event θα διεξαχθεί αύριο στις 6 το απόγευμα στην Αθήνα στο be finnovative, Διεύθυνση: Πειραιώς 74, Μοσχάτο 183 46.

Μάθετε περισσότερα για το event και αγοράστε το εισιτήριο σας εδώ.

Facebook event

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο