Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΠΜΣ «Χρηματοοικονομική της Ναυτιλίας» από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Χρηματοοικονομική της Ναυτιλίας» (M.Sc in Finance and Shipping), αποσκοπεί στη μεταπτυχιακή εκπαίδευση των φοιτητών στα αντικείμενα της Χρηματοοικονομικής, και Ναυτιλιακής Οικονομίας με έμφαση στο πεδίο της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διαχείρισης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων.

Οι απόφοιτοι θα μπορούν μετά το πέρας των μεταπτυχιακών σπουδών τους να εργαστούν ως στελέχη σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του χρηματοπιστωτικού και ναυτιλιακού τομέα της ελληνικής οικονομίας.

Διάρκεια σπουδών

Η ελάχιστη χρονική διάρκεια φοίτησης για τη χορήγηση των τίτλων είναι τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα σπουδών, συμπεριλαμβανομένης της συγγραφής μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας. Για την τρέχουσα περίοδο εγγραφών δεν υφίσταται δυνατότητα μερικής φοίτησης.

Δίδακτρα

Τα Δίδακτρα ανέρχονται σε 3.000 ευρώ και μπορούν να καταβληθούν σε 3 εξαμηνιαίες δόσεις.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις ηλεκτρονικά στο email της γραμματείας του Π.Μ.Σ. (msc.shipping@uniwa.gr

Καταληκτική προθεσμία: 30/6/2024.

Αιτήσεις που θα ληφθούν ως 17/5/2024 (1ος κύκλος αξιολόγησης αιτήσεων) θα εξεταστούν κατά προτεραιότητα.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΠΜΣ

Ιστοσελίδα Προγράμματος: https://mfs.uniwa.gr/

 Email: msc.shipping@uniwa.gr

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο