Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΠΜΣ «Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά» από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στα "Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά" (MSc in Applied Economics and Finance) στοχεύει να προσφέρει υψηλής στάθμης μεταπτυχιακή εκπαίδευση με εμβάθυνση στις στρατηγικές επιχειρηματικές αποφάσεις και στην χρηματοοικονομική ανάλυση.

Το ΠΜΣ αποτελεί ένα από τα σύγχρονα και διεθνώς αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά προγράμματα Οικονομικής επιστήμης και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξεις τις γνώσεις σου και να αποκτήσεις επιδεξιότητες που θα επιτρέψουν την ορθή αξιολόγηση των προβλημάτων που ανακύπτουν στο σύγχρονο επιχειρησιακό και χρηματοοικονομικό περιβάλλον και, έτσι, την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους. 

Aξιοποιώντας τη διδακτική, ερευνητική και επαγγελματική εμπειρία των αναγνωρισμένου κύρους καθηγητών του όπως και των καθηγητών άλλων εγχωρίων και ξένων Πανεπιστημίων, σε συνδυασμό με την από κοινού συνεργασία με υψηλόβαθμα και καταξιωμένα στελέχη από μεγάλους οργανισμούς με εξίσου σημαντική διδακτική δραστηριοποίηση, το Πρόγραμμα στοχεύει να προσφέρει υψηλής στάθμης μετεκπαίδευση στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά.

Διάρκεια σπουδών

Το Πρόγραμμα είναι πλήρους φοίτησης και η χρονική διάρκεια σπουδών ορίζεται σε 3 εξάμηνα.

Υποβολή αιτήσεων

H περίοδος υποβολής αιτήσεων για εισδοχή στο πρόγραμμα άρχισε και ολοκληρώνεται μέχρι τις 11/06/2021.

Πληροφορίες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του προγράμματος: https://www.dept.aueb.gr/el/appliedeconomics και στην αναλυτική προκήρυξη του ΠΜΣ για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο