Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πάνω από 300 εξ αποστάσεως προγράμματα επιμόρφωσης από το E-Learning του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αθηνών

Το E-Learning του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αθηνών προσφέρει πάνω από 300 προγράμματα, με περισσότερους από 100 Καθηγητές του ΕΚΠΑ να έχουν την ευθύνη για την ανάπτυξη και την υλοποίησή τους, ενώ έχουν επιμορφωθεί περισσότερα από 80.000 άτομα.

Το υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης που προσφέρουν τα προγράμματα αυτά διασφαλίζεται τόσο από το κύρος του αρχαιότερου Πανεπιστημίου της Ελλάδας, όσο και από την υιοθέτηση των πιο σύγχρονων εκπαιδευτικών προσεγγίσεων, μεθόδων και εργαλείων.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται εξ αποστάσεως με καθημερινή εκπαιδευτική υποστήριξη, μέσω φιλικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας και περιλαμβάνει αναλόγως το πρόγραμμα: e-books, video-διαλέξεις, livestreaming συναντήσεις, λογισμικές εφαρμογές, virtual reality τεχνικές κ.ά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν από ένα πλήθος προγραμμάτων διάρκειας 3 έως 12 μηνών που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα Εκπαιδευτικών Κατευθύνσεων και οδηγούν στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης ή Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Οι εκπαιδευόμενοι που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή σε κάποιο από τα προγράμματα του τρέχοντος κύκλου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ, εφόσον το επιθυμούν, ένα από τα ακόλουθα προγράμματα:

  1. Ειδική Αγωγή: Διεπιστημονικές Πρακτικές Σύγκλισης (2 μήνες)
  2. Η Διαπαιδαγώγηση στη Σχολική Ηλικία (2 μήνες)
  3. HTML 5 και JavaScript: Τα Πρώτα Βήματα στο Web Development (2 μήνες)
  4. Ηθική Σκέψη & Πράξη (2 μήνες)
  5. Προστασία Κύριας Κατοικίας -Διαχείριση των Πληροφοριών της Πλατφόρμας (2 μήνες)

 

40 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

Τα προγράμματα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα 40 εκπαιδευτικών κατευθύνσεων και επαγγελματικών τομέων αιχμής, όπως: Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Marketing και Πωλήσεις, Real Estate, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Επιχειρηματικότητα - Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, Business Intelligence and Business Analytics, Web Development, Χρηματοοικονομική και Τραπεζική, Τουριστικά, Λογιστική, Επιχειρησιακός Σχεδιασμός και Ανάπτυξη, Στατιστική, Υγεία, Νοσηλευτική, Ειδική Αγωγή, Παιδαγωγικά, Δημόσιες Σχέσεις - Επικοινωνία, Νομικά, Λογισμικές Εφαρμογές, Πληροφορική - Δίκτυα - Web Design, Ναυτιλιακά, Προσωπικές Ικανότητες, Ψυχολογία - Ψυχιατρική, Διαιτολογία - Διατροφή, Γεωπολιτική, Επαγγελματικές Δεξιότητες σε Τομείς Αιχμής, Ξένες Γλώσσες - Μετάφραση, Professional Skills and Competences, Γονείς - Οικογένεια, Πολιτισμός και Εξωστρέφεια, Περιβάλλον και Ανάπτυξη, Θετικές Επιστήμες, Δημιουργική Γραφή & Επιμέλεια Κειμένων, Coaching, Επαγγελματικός Προσανατολισμός, Προγράμματα με Διεθνή Πιστοποίηση, Μοριοδοτούμενα Προγράμματα Επιμόρφωσης Δημοσίων Υπαλλήλων, Τέχνες και άλλοι τομείς.

 

Στα Προγράμματα απονέμονται πιστωτικές μονάδες Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ECVET), ενώ οι απόφοιτοι μαζί με το Πιστοποιητικό λαμβάνουν και το Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού Europass.

Mάθετε περισσότερα: Ιστοσελίδα E-Learning Πανεπιστήμιο Αθηνών 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο