Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Παγκόσμιο Φόρουμ για τη Δημοκρατία 2019 με την αντιπροσωπεία του EUphoria-Ευφορία

Δηλώστε συμμετοχή για το "World Forum for Democracy 2019 - Παγκόσμιο Φόρουμ για την Δημοκρατία 2019" με την αντιπροσωπεία του EUphoria-Ευφορία, με θέμα: “Is democracy in danger in the information age?’’

Το Παγκόσμιο Φόρουμ για τη Δημοκρατία είναι μια ετήσια συνάντηση νέων ανθρώπων με ηγέτες, διαμορφωτών της κοινής γνώμης, ακτιβιστές της κοινωνίας των πολιτών, εκπρόσωποι των επιχειρήσεων, της ακαδημαϊκής κοινότητας, των μέσων ενημέρωσης και επαγγελματικές ομάδες για να συζητήσουν τις βασικές προκλήσεις για την δημοκρατία σε όλο τον κόσμο. Οι ιδέες που συγκεντρώνονται κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του Παγκόσμιου Φόρουμ ενημερώνουν το έργο του Συμβουλίου της Ευρώπης και πολλών εταίρων της στον τομέα της δημοκρατίας και της δημοκρατικής διακυβέρνησης.

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά/ Γαλλικά.

Ποιοι; 15 θέσεις για άτομα ηλικίας 18 -35 ετών.
Πότε; 06-08/11/2019.
Πού; Συμβούλιο της Ευρώπης-Στρασβούργο, Γαλλία.
Προθεσμία: 07/09/2019.

Το κόστος του ταξιδιού, της διαμονής και της διατροφής καλύπτονται εξ ‘ολοκλήρου από τους συμμετέχοντες. Η EUphoria έχει φροντίσει για οικονομικές προτάσεις μετακίνησης και διαμονής. Την αντιπροσωπεία της EUphoria θα συνοδεύει καθ' όλη την διάρκεια του ταξιδιού και του συνεδρίου εκπρόσωπος του οργανισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο inbox της σελίδας τους στο facebook εδώ ή στο infoparticipants@gmail.com.
 

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. 

Καλή επιτυχία!

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο