Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Origen & The City. Σειρά δωρεάν εκδηλώσεων - workshop υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης

Origen & The City: Μάθε να θέτεις και να πετυχαίνεις τους στόχους σου

Η ομάδα νέων της Θεσσαλονίκης, Origen, με σκοπό την έμπνευση και κινητοποίηση των νέων, να αποκτήσουν νέες εμπειρίες και να αναπτύξουν τον εαυτό τους μέσα από το blog της ομάδας, εκπομπές - podcasts καθώς και εκδηλώσεις στην πόλη, παρουσιάζει για πρώτη φορά το Origen & The City υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η Origen παρουσιάζει τη σειρά εκδηλώσεων - workshop με τίτλο Origen & The City. Στόχος, να δώσει το ερέθισμα και τα πρώτα βήματα στους νέους ανθρώπους για να αναπτυχθούν και να καταφέρουν νέες προκλήσεις με γνώσεις που θα παρέχουν δωρεάν, ομιλητές με εμπειρία.

Η πρώτη εκδήλωση της σειράς Origen & The City θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, στις 11:00, στην Αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Θέμα του πρώτου Origen &The City είναι η στοχοθεσία. Πως πρέπει να θέσουμε έναν στόχο για να είναι αποτελεσματικός και επιτεύξιμος; Και πως μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας; Θα μάθουμε τακτικές και μεθόδους που μπορούμε να ακολουθήσουμε εύκολα και χωρίς κάποιο κόστος. Ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Φύλλις Γαβριηλίδου, συγγραφέας, ομιλήτρια και συμπαρουσιάστρια του podcast “Brain Hacking Academy”. Το πάθος της για τη γνώση, την αυτοβελτίωση αλλά και η εμπειρία της στην στοχοθεσία, την κάνουν ιδανική για την συμμετοχή της.

Το πρώτο Origen & The City από την Origen και τον Δήμο Θεσσαλονίκης είναι γεγονός και οι πόρτες της Αίθουσας Μ. Αναγνωστάκης ανοίγουν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 11!

Μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας δωρεάν online στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης city.origen.gr.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο