Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Open Day για Μεταπτυχιακές Σπουδές. Χρήσιμες πληροφορίες για την επιλογή του σωστού μεταπτυχιακού!

Τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022, και ώρα 20:00 – 21:30 το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης διοργανώνει δωρεάν ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης που απευθύνεται σε όσους βρίσκονται στη διαδικασία αναζήτησης αγγλόφωνου μεταπτυχιακού. Με την συμμετοχή σου θα λάβεις χρήσιμες πληροφορίες & συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το σωστό ξεκίνημα στην διαδικασία για μεταπτυχιακές σπουδές.

Η παρουσίαση περιλαμβάνει:

✔️ Συμβουλές για το πώς να επιλέξεις μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

✔️ Ενημέρωση για τα admission requirements & deadlines των αιτήσεων.

✔️ Tips για τη σύνταξη των Personal Statement, essay questions και της συστατικής επιστολής.

✔️ Σημεία- κλειδιά για την εισαγωγή σε πανεπιστήμια της Ιταλίας, Αγγλίας, Αμερικής, Ολλανδίας κ.ά.

✔️ Παρουσίαση των test GMAT, GRE, IELTS και TOEFL που ζητούνται από μεταπτυχιακά προγράμματα.

Ομιλητές είναι ο κ. Μανόλης Κουτσοδόντης, Διευθυντής Σπουδών και καθηγητής του ομώνυμου κέντρου και η κα. Άννα- Μαρία Οθωναίου εξειδικευμένη σύμβουλός μας για τις αιτήσεις.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Σπουδών Κουτσοδόντης (Λ. Κηφισίας 75, Αμπελόκηποι) και είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους. Έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε είτε με φυσική παρουσία, είτε διαδικτυακά.

Συμπληρώστε τη φόρμα για τη παρακολούθηση της δωρεάν ανοιχτής εκδήλωσης για μεταπτυχιακές σπουδές και ενημερωθείτε για το κόσμο των Masters.

Ιστοσελίδα εκδήλωσης

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο