Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Οι πρώτες εξετάσεις computer-delivered IELTS στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Το Μάιο 2019 το British Council διεξήγαγε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το computer-delivered IELTS.

Ως πρωτοπόρο στις εξετάσεις μέσω υπολογιστή το British Council διεξήγαγε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το computer-delivered IELTS την Κυριακή 19 Μαϊου 2019 με μεγάλη επιτυχία.

Κατανοώντας ότι οι υποψήφιοι IELTS χρειάζονται περισσότερες επιλογές με το computer-delivered IELTS οι υποψήφιοι έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από περισσότερες ημερομηνίες εξετάσεων και να λάβουν τα αποτελέσματά τους πιο γρήγορα.

Συγκεκριμένα δίνοντας computer-delivered IELTS οι υποψήφιοι έχουν :

  • περισσότερες ημερομηνίες εξετάσεων για να επιλέξουν
  • αμεσότητα με την προφορική εξέταση που πραγματοποιείτε με κατ’ ιδίαν προσωπική συνέντευξη με έναν εξεταστή IELTS
  • δυνατότητα επιλογής ώρας για την προφορικής τους εξέταση
  • γρήγορα αποτελέσματα, διαθέσιμα εντός 5–7 ημέρες
  • περισσότερη ευελιξία

Με το computer-delivered IELTS  οι ενότητες Κατανόησης Προφορικού Λόγου (Listening), Κατανόησης Γραπτού Λόγου (Reading) και Παραγωγής Γραπτού Λόγου (Writing) εξετάζονται μέσω υπολογιστή, ενώ η εξέταση της ενότητας Παραγωγής Προφορικού Λόγου (Speaking) παραμένει με κατ’ ιδίαν προσωπική συνέντευξη με πιστοποιημένο εξεταστή IELTS. Ίδιο παραμένει και το περιεχόμενο της εξέτασης, καθώς και η προετοιμασία για αυτό, η διάρκεια, οι τύποι των ερωτήσεων, η βαθμολόγιση, τα αποτελέσματα και η επικύρωσή τους από οργανισμούς και πανεπιστήμια.

Ο Κωνσταντίνος Καλαεντζής που πήρε μέρος στο computer-delivered IELTS είπε ότι η διεξαγωγή του computer-delivered IELTS ήταν για αυτόν ‘μία εξαιρετική εμπειρία με εξαιρετικό περιβάλλον διεξαγωγής της εξέτασης’.

Το computer-delivered IELTS είναι διαθέσιμο και τις δύο ενότητες IELTS, IELTS Academic και IELTS General Training.

Για παραπάνω πληροφορίες για το computer-delivered IELTS από το British Council και εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του British Council εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο