Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ο μήνας ξεκινά δυναμικά με τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα τεχνολογίας και υπολογιστών του Start Project!

Το πρόγραμμα Start Project υλοποιείται από την SocialInnov στην Οικία Λέλας Καραγιάννη του δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη της Microsoft. Ο ανακαινισμένος χώρος διατίθεται πλέον στους πολίτες της 6ης Δημοτικής Κοινότητας Αθηνών ως ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός κόμβος, ανοικτός για όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν τις δεξιότητες που απαιτεί η νέα ψηφιακή εποχή. Με σεβασμό στην ιστορία του, το κτήριο που ταυτίζεται με την υπέρτατη αξία της ελευθερίας, θα προσφέρει και πάλι στην κοινωνία, μέσω της σύγχρονης ανάγκης για ελεύθερη πρόσβαση στη γνώση.

Το START project φιλοδοξεί να μετατρέψει τη μάθηση σε συνεκτικό ιστό που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της τοπικής κοινότητα και την αναβάθμιση της περιοχής, ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα και τη δημιουργία ιδεών, καθώς και την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και πολιτισμικών αξιών μεταξύ ανθρώπων, όσο διαφορετικοί κι αν είναι αυτοί μεταξύ τους.

Τον Ιούνιο, προσφέρονται δωρεάν μαθήματα τεχνολογίας και υπολογιστών για όλες τις ηλικίες, αρχάριους και προχωρημένους στην Ιστορική Οικία Λέλας Καραγιάννη στην Κυψέλη.

Κρατήστε τη θέση σας έγκαιρα online ή τηλεφωνικά στο 215 565 0619 για τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν! Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Start Project στο www.startproject.gr 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο