Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Παράταση των αιτήσεων συμμετοχής για τα δωρεάν προγράμματα κατάρτισης και συμβουλευτικής «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά»

Παρατείνονται οι αιτήσεις συμμετοχής για 4 διαφορετικά προγράμματα κατάρτισης στον αγροδιατροφικό τομέα, τα οποία προσφέρονται απο το πρόγραμμα "Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά", το οποίο βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του Πανεπιστήμιου Rutgers σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Πιο συγκεκριμένα, οι αιτήσεις συνεχίζονται για τα προγράμματα της Αιγοπροβατοτροφίας, της Κατάρτισης στα πολλλαπλασιαστικά υλικά, της Ευφυούς Γεωργίας αλλά και των Αρωματικών φυτών, δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους 18-40 ετών να τα παρακολουθήσουν δωρεάν.

Τα προγράμματα κατάρτισης και συμβουλευτικής, απευθύνονται σε νέους που επιθυμούν να βρουν απασχόληση στον αγροδιατροφικό τομέα ή να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση και υλοποιούνται απο το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, οι οποίοι είναι στρατηγικοί εταίροι του προγράμματος. 

Μέχρι στιγμής τα προγράμματά μας, προσέφεραν 9.600 ώρες κατάρτισης και συμβουλευτικής σε πάνω από 1.500 νέους σε 40 περιοχές της Ελλάδας. 

Πληροφορίες - αιτήσεις συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους για τα ανοικτά προγράμματα στο http://bit.ly/aitiseis

Παρακάτω εμφανίζονται οι προσθεσμίες υποβολής των αιτήσεων ανά πρόγραμμα:

  • Αιγοπροβατοτροφία και Γαλακτοκομία-Τυροκομία- αιτήσεις έως τις 30.11.2019
  • Κατάρτιση στο Πολλαπλαστιαστικό Υλικό - αιτήσεις έως τις 8.12.2019
  • Ευφυής γεωργία: νέες τεχνολογίες για βιώσιμες καλλιέργειες - αιτήσεις έως τις 29.11.2019
  • Αρωματικά & Φαρμακευτικά Φυτά - αιτήσεις έως τις 30.11.2019

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην επιλογή των συμμετεχόντων που πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας του κάθε προγράμματος.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο