Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέο πρόγραμμα του iMEdD Ideas Zone σε συνεργασία με το Columbia Journalism School!

Με ένα νέο θεματικό κύκλο με τίτλο «Newsroom Essentials», που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Columbia Journalism School, συνεχίζει τη δραστηριότητά του το πρόγραμμα Ideas Zone του iMEdD.

Ο συγκεκριμένος κύκλος διάρκειας 8 εβδομάδων καλύπτει θέματα όπως η δημοσιογραφία δεδομένων, τα πολυμέσα, η ερευνητική δημοσιογραφία και η έννοια της επιχειρηματικότητας στη δημοσιογραφία. Το πρόγραμμα που σχεδιάστηκε και θα υλοποιηθεί από το Columbia Journalism School περιλαμβάνει στοιχεία από τα βασικά προγράμματα του και συγκεκριμένα τα: Summer Investigative Reporting Course, Lede, Columbia Journalism Video Workshop και Sulzberger Executive Leadership Program.

Η έναρξη θα γίνει την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 21 Νοεμβρίου 2019. Συμμετέχοντες θα είναι 20 δημοσιογράφοι που θα επιλεγούν από την ομάδα του Columbia Journalism School κατόπιν αξιολόγησης όλων των αιτήσεων.  Οι συναντήσεις των συμμετεχόντων θα πραγματοποιούνται στο χώρο του iMEdD και θα τους παρέχεται πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Η διαδικασία των αιτήσεων ξεκίνησε και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 23:59μμ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εργάζονται ως δημοσιογράφοι σε κάποιο μέσο ή ως freelancers, να έχουν ελάχιστη προϋπηρεσία 3 χρόνια και να έχουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και να κάνετε αίτηση εδώ.

Για ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Kate Kennedy, Assistant Director, Professional Programs, Columbia University Graduate School of Journalism στο krk16@columbia.edu.

Για ερωτήσεις σχετικά με το iMEdD, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Άννα Ζηλάκου, Operations Director, iMEdD στο a.zilakou@imedd.org.

Πηγή: https://www.imedd.org

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο