Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέο μεταπτυχιακό MSc in Intelligent Critical Infrastructure Systems από το Πανεπιστήμιο Κύπρου σε συνεργασία με το Ερευνητικό Κέντρο Κοίος & το Imperial College London

Το Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία (ΚΟΙΟΣ) ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος Master of Science (MSc) στα Συστήματα Ευφυών Υποδομών Ζωτικής Σημασίας (MSc in Intelligent Critical Infrastructure Systems), το οποίο θα δεχθεί τους πρώτους φοιτητές του το Σεπτέμβριο του 2019.

Στόχος του προγράμματος είναι να διδάξει στους φοιτητές μεθόδους και εργαλεία υψηλής τεχνολογίας από τις αναδυόμενες Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ), με σκοπό την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η παρακολούθηση, ο έλεγχος, η διαχείριση και η ασφάλεια σε συστήματα ζωτικής σημασίας υποδομών. Τα συστήματα αυτά μπορούν να περιλαμβάνουν συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας, δίκτυα διανομής νερού, τηλεπικοινωνιακά δίκτυα και συστήματα μεταφοράς.

Το πρόγραμμα προσφέρεται από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με το Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία (ΚΟΙΟΣ) και το Imperial College London.

Το πρόγραμμα σπουδών προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους επαγγελματίες που εργάζονται σε συστήματα ζωτικής σημασίας υποδομών να εξειδικευτούν και να επισημοποιήσουν την εκπαίδευσή τους με τις νεότερες προσεγγίσεις ΤΠΕ που σχετίζονται με τις σύγχρονες υποδομές. Επιπλέον, παρέχει μια εξαιρετική επιλογή για τους φοιτητές με πτυχίο Bachelor in Engineering ή φυσικές και εφαρμοσμένες επιστήμες που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια επαγγελματική σταδιοδρομία σε συστήματα ζωτικής σημασίας υποδομών ή μια ερευνητική σταδιοδρομία προχωρώντας με ένα διδακτορικό δίπλωμα στον τομέα.

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα έχουν ανοίξει και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι τις 19 Απριλίου 2019 (στις 12:00 το μεσημέρι).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων κ.α  επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος εδώ ή επικοινωνήστε στο email: msccis@ucy.ac.cy ή στο τηλ: +357 22893459/60

** Το πρόγραμμα συμμετέχει στην 3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguideΕλάτε στην έκθεση το Σάββατο 13 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μεταξύ 13:00 - 19:00 και γνωρίστε το πρόγραμμα από κοντά! Οι εκπρόσωποι του προγράμματος θα βρίσκονται στην έκθεση για να σας ενημερώσουν και να λύσουν κάθε σας απορία.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να διεκδικήσετε την υποτροφία που προσφέρει το eduguide, αξίας 1.000€! Κάντε αίτηση για την υποτροφία εδώ.

H είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, κατόπιν ηλεκτρονικής εγγραφής.

Mην ξεχάσετε να κάνετε join στη σελίδα του event στο facebook για να λαμβάνετε ενημερώσεις για την εκδήλωση (νέες συμμετοχές, υποτροφίες κτλ)!

Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών eduguide

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο