Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέο Ακαδημαϊκό Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών από το ΕΚΠΑ

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ανακοίνωσε το νέο Ακαδημαϊκό Τμήμα με τίτλο «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών» που εντάσσεται στη Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών και έχει έδρα την Αθήνα.

Προσφέροντας ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών, το νέο τμήμα του ΕΚΠΑ, προστίθεται στα υφιστάμενα προγράμματα και καλύπτει καλύτερα τις απαιτήσεις σπουδών γύρω από το σύγχρονο και ψηφιακό επιχειρείν. 

Το Πρόγραμμα Σπουδών του νέου Τμήματος, στοχεύει στην παροχή εξειδικευμένης γνώσης και σύγχρονης επιχειρηματικής προσέγγισης σχετικά με τις διάφορες λειτουργίες της επιχείρησης, όπως το Μάνατζμεντ, η Στρατηγική, τα Χρηματοοικονομικά, η Εμπορική Διοίκηση (Marketing), η Ψηφιακή Επικοινωνία, η Λογιστική, η Επιχειρησιακή Έρευνα, η Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και τα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης.

Για τους νεοεισερχόμενους φοιτητές στο νέο Τμήμα ΔΕΟ, και με την αρωγή καταξιωμένων Ελληνικών επιχειρήσεων, έχουν εξασφαλιστεί τουλάχιστον 5 υποτροφίες για το πρώτο ακαδημαϊκό έτος λειτουργίας του. Οι υποτροφίες θα δοθούν στους πρωτοετείς φοιτητές με τη μεγαλύτερη βαθμολογία.


Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα του Τμήματος ΔΕΟ: http://ba.uoa.gr/ ή στο τηλέφωνο 210 368 9460, Ταχυδρομική Διεύθυνση: Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, Γρυπάρειο Μέγαρο, Σοφοκλέους 1, Αθήνα 10559.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο