Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Τέσσερις (4) θέσεις πρακτικής άσκησης στον Οργανισμό “Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά”.

Αν θέλετε μια ιδέα πώς είναι να εργάζεται κανείς σε μία από τις μεγαλύτερες μη κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες στον τομέα της αγροδιατροφής στην Ελλάδα, τότε ίσως σας ενδιαφέρουν οι θέσεις πρακτικής που ανακοινώθηκαν από τον Οργανισμό “Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά”.

Ο Οργανισμός αναζητά τέσσερις (4) trainees μέσω ΕΣΠΑ για τα γραφεία του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στα τμήματα Κατάρτισης και Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας του οργανισμού.

Πιο συγκεκριμένα:

  • στην Αθήνα 2 θέσεις, μία θέση για το τμήμα Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας και μία για το τμήμα Κατάρτισης
  • στη Θεσσαλονίκη 2 θέσεις, μία θέση γενικών καθηκόντων γραφείου και μία για το τμήμα Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν πληροφορίες μέσω του email: info@generationag.org και τηλεφωνικά στο: 2310 471 292

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» είναι μία πρωτοβουλία για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και επιχειρηματικότητας για τους νέους στον αγροδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα. Το Πανεπιστήμιο Rutgers ηγείται αυτού του πολυετούς και πρωτοποριακού προγράμματος σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Οργανισμό, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο