Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μια θέση πρακτικής άσκησης στο Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop) στη Θεσσαλονίκη

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop) που εδρεύει στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, παρέχει τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε αποφοίτους Πανεπιστημίου και διδακτορικούς φοιτητές. Αυτήν την περίοδο έχει ανακοινώσει ότι δέχεται αιτήσεις από πτυχιούχους για την Υπηρεσία Ανθρώπινου δυναμικού, προσφέροντας μία (1) θέση πρακτικής άσκησης. 

Το Cedefop εργάζεται για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής συνεργασίας και την παροχή τεκμηριωμένων στοιχείων που συνθέτουν τη βάση της ευρωπαϊκής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΕΕΚ). 

Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης είναι 9 μήνες, από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο 2020 ενώ η προθεσμία των αιτήσεων είναι έως τις 21 Νοεμβρίου 2019.

Ανάμεσα στους στόχους της πρακτικής άσκησης για τους νέους, είναι η απόκτηση πείρας για τις λειτουργίες του Cedefop και των θεσμικών οργάνων της Ε.Ε., η πρακτική εμπειρία και οι γνώσεις της καθημερινής εργασίας που εκτελείται και η ευκαιρία να εργαστούν σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

Κριτήρια:

  • Υπηκοότητα χωρών-μελών της Ε.Ε. και των υποψήφιων προς ένταξη χωρών
  • Γνώση τουλάχιστον δύο γλωσσών της Ε.Ε. όπου απαραίτητα η μία είναι η αγγλική
  • Συμπλήρωση ηλεκτρονικής αίτησης με αντίγραφο πτυχίου και βιογραφικό 

Μισθός:

Καθορίζεται στα 979€ ανά μήνα για όσους μένουν στο εξωτερικό και για Έλληνες που δεν μένουν στη Θεσσαλονίκη και σε 734€ για όσους είναι μόνιμοι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης.

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες και συμπληρώστε την αίτησή σας εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο