Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

METRO Talent Challenge - Πρόγραμμα αξιοποίησης αποφοίτων

Ανάδειξε το ταλέντο σου στη METRO. Έχεις πάθος, σε χαρακτηρίζει ο ενθουσιασμός και το μεράκι σε ό,τι κάνεις;

Θέλεις να είσαι διαφορετικός, να εξελίσσεσαι και να καινοτομείς; Αν θέλεις να ζήσεις μία μοναδική εμπειρία σε μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στο χώρο του λιανικού εμπορίου… Τότε η ευκαιρία σου είναι εδώ!

Ο 2ος κύκλος του βραβευμένου προγράμματος Τalent Challenge σύντομα θα ξεκινήσει και θα υποδεχτεί νέα “Ταλέντα” για το 2019!

Μέσα από το METRO Talent Challenge, θα διανύσεις ένα πλούσιο ταξίδι γεμάτο εμπειρίες και προκλήσεις. Σου προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου και να αναδείξεις τα ταλέντα σου, ενώ κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα πλαισιώνεσαι από μια δυναμική ομάδα που θα αναλάβει να σε καθοδηγήσει, να σε εμπνεύσει και να σε εφοδιάσει με γνώση.

Χτίσε κοντά μας τις βάσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα και ζήσε την πρόκληση!

Κριτήρια επιλογής - το προφίλ σου
Είσαι έως 28 ετών, απόφοιτος μεταπτυχιακού προγράμματος και έχεις έως και 3 χρόνια εργασιακή εμπειρία. Είσαι ευέλικτος και επικοινωνιακός. Σε χαρακτηρίζει ο δυναμισμός και η αυτοπαρακίνηση. Έχεις πάθος για μάθηση και σου αρέσει να εργάζεσαι ομαδικά!

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα έχεις την ευκαιρία να απορροφηθείς σε μία από τις Διοικητικές θέσεις της εταιρείας (Κεντρικά Γραφεία, Εφοδιαστική Αλυσίδα, Δίκτυο Καταστημάτων). Κατά την έναρξη του προγράμματος θα γνωρίσεις τον Όμιλο, το όραμα και τις αξίες  μας ενώ ταυτόχρονα θα έχεις μία πρώτη επαφή με τους βασικούς τομείς λειτουργίας της εταιρείας. Θα σε ξεναγήσουμε στα καταστήματα μας καθώς και στα Κέντρα Διανομής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Ξεκίνα δυναμικά στο χώρο του retail - 3 μήνες
Κατά τη διάρκεια εργασίας σου σε κατάστημα, θα απασχοληθείς σε όλα τα τμήματα (rotation) και μέσω της εναλλαγής ρόλων, θα αποκτήσεις πολύτιμη εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, ενώ παράλληλα θα κατανοήσεις πλήρως την δομή και τη λειτουργία ενός καταστήματος.

Ζήσε τον παλμό του καταστήματος ως Υποδιευθυντής - 2μήνες
Σε αυτό το στάδιο θα έχεις τη δυνατότητα να εκπαιδευτείς σε εμπορικά και διοικητικά θέματα αναλαμβάνοντας συγκεκριμένους στόχους και αρμοδιότητες συμβαδίζοντας με τους απαιτητικούς ρυθμούς του καταστήματος!

Θα μάθεις να βάζεις προτεραιότητες, να συντονίζεις τις καθημερινές εργασίες, να διαχειρίζεσαι ομάδα και όλα αυτά μέσα σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Παρακολούθησε εξειδικευμένα workshops! –1 εβδομάδα
Μία σειρά από σεμινάρια και εκπαιδεύσεις είναι εδώ για σένα! Θα λάβεις εξειδικευμένη θεωρητική κατάρτιση από έμπειρους επαγγελματίες και στελέχη της εταιρίας τα οποία θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τις γνώσεις σου.

Δες τη μεγάλη εικόνα – 3 μήνες
Ανακάλυψε και ένωσε σταδιακά τα κομμάτια του πάζλ, που συνθέτουν τον πυρήνα της εταιρείας, μέσα από μία συναρπαστική διαδρομή στα Κεντρικά μας Γραφεία!

Αρχικά, συμμετέχεις σε shadowing program, ενώ στην πορεία αναλαμβάνεις ενεργό ρόλο στις καθημερινές προκλήσεις, που καλείται να διαχειριστεί κάθε Διεύθυνση. Έτσι, αποκτάς σφαιρική εικόνα για το σύνολο του οργανισμού και παράλληλα πολύτιμη γνώση για τη λειτουργία και τις εργασίες των επιμέρους τμημάτων.

Η ευκαιρία σου είναι εδώ - 3 μήνες
Σε αυτό το στάδιο, θα περάσεις από τη θεωρία στην πράξη αναλαμβάνοντας το δικό σου project. Θα έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς μαζί μας τις ιδέες και τις προτάσεις σου αφήνοντας το δικό σου αποτύπωμα! Θα εργαστείς σε πραγματικές συνθήκες εργασίας ,ενώ θα βιώσεις την εμπειρία ενός δυναμικού και απαιτητικού περιβάλλοντος.

Η υποβολή των αιτήσεων θα ξεκινήσει στις 30/09.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την αίτησή σου, θα βρεις εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο