Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

To Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Δημόσια Πολιτική & Διοίκηση του ΟΠΑ, ξεπερνά τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια στο Eduniversal Best Masters Ranking!

Η ανοδική πορεία του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση του ΟΠΑ συνεχίζεται σταθερά και φέτος, καθώς κατάφερε να ανέβει θέση στην παγκόσμια κατάταξη του Eduniversal Best Masters Ranking για το 2019!

Σύμφωνα με τη φετινή κατάταξη, το ΔΠΜΣ στη Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση (Master in Public Policy & Public Management) του ΟΠΑ κερδίζει την ένατη θέση, ανεβαίνοντας μία θέση από πέρυσι και αφήνοντας πίσω, μερικά από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, όπως το Πανεπιστήμιο της Βιέννης (WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business), το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, το Πανεπιστήμιο του St. Gallen (HSG), το Πανεπιστήμιο του Μιλάνο (MIP Politecnico di Milano Graduate School of Business) και πολλά ακόμη. Η κατάταξη αξιολογεί συνολικά, μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, χιλιάδων Πανεπιστημίων από 154 χώρες. Μπορείτε να δείτε εδώ την κατάταξη  στο Eduniversal Best Masters Ranking 2019.

Δεν είναι βέβαια καθόλου τυχαία η θέση αυτή, καθώς το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Δημόσια Πολιτική & Διοίκηση – Master in Public Policy & Public Management του ΟΠΑ, είναι ένα υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακό που συνδυάζει την τεχνογνωσία του σε οικονομικά θέματα και το management. Το πρόγραμμα είναι μερικής φοίτησης και λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του 2010, ενώ σε αυτό, διδάσκουν καθηγητές διεθνούς κύρους από το ΟΠΑ και άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Προσφέρει ένα σύνολο από ενδιαφέροντα κοινά μαθήματα αλλά και μαθήματα που διαφοροποιούν τις δύο κατευθύνσεις του προγράμματος: Κατεύθυνση Δημόσιας Οικονομικής Πολιτικής (Public Economic Policy) & Κατεύθυνση Δημόσιας Διοίκησης (Public Management).

 

Απόψεις Αποφοίτων του Προγράμματος
Οι απόφοιτοι του μεταπτυχιακού έχουν αξιολογήσει με πολύ θετικά σχόλια το πρόγραμμα για την ποιότητα και οργάνωση του, τους αξιόλογους διδάσκοντες του καθώς και τις εφαρμόσιμες γνώσεις και τις εμπειρίες που απέκτησαν. Δείτε εδώ τι είπαν για το πρόγραμμα.


Πληροφορίες - Αιτήσεις
Ο 3ος κύκλος υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα ξεκίνησε και συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019.

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο