Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Κορυφαία μεταπτυχιακά της Ιατρικής Σχολής Αθηνών στην έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide!

Η Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία λειτουργεί από το 1837, έχοντας ενεργή δράση τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, συμμετέχει με καταξιωμένα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών στην 3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide.gr που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου (13:00-19:00), στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! 

Η Ιατρική Σχολή Αθηνών βρίσκεται στις 300 στις καλύτερες σχολές του Κόσμου στις σημαντικότερες παγκόσμιες κατατάξεις πανεπιστημίων και όχι μόνο, αφού καταλαμβάνει την 140η θέση παγκοσμίως, σύμφωνα με τον πίνακα κατάταξης που δημοσιεύει το National Taiwan University (Performance ranking of Scientific Papers). 

Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν, καλωσορίζουμε την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία συμμετέχει με τα ακόλουθα μεταπτυχιακά προγράμματα:

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί, κατόπιν επιλογής, κάτοχοι τίτλου του Α΄ κύκλου σπουδών των Σχολών Επιστημών Υγείας, και των Τμημάτων Βιολογίας, Χημείας, Διατροφής, Κοινωνιολογίας, Ψυχολογίας, και συναφών αντικειμένων ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών, αναγνωρισμένων από τον ΔΟΑΤΑΠ, ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και απόφοιτοι αντίστοιχων Τμημάτων ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών, αναγνωρισμένων της αλλοδαπής. Επίσης γίνονται δεκτοί κάτοχοι τίτλου του Α΄ κύκλου σπουδών αντίστοιχων τμημάτων των ΤΕΙ, καθώς και οι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών συναφούς αντικειμένου.

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί, κατόπιν επιλογής, πτυχιούχοι ΑΕΙ των Τμημάτων Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Οδοντιατρικής, Νοσηλευτικής, Βιολογικού καθώς και πτυχιούχοι Α.Τ.Ε.Ι της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, της ημεδαπής, ή αντίστοιχων τμημάτων αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής των οποίων το δίπλωμα ή το πτυχίο έχει αναγνωρισθεί από το ΔΟΑΤΑΠ)

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί, εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων, πτυχιούχοι Τμημάτων Ιατρικής και Νοσηλευτικής, καθώς και άλλων Επιστημών Υγείας από Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της ημεδαπής και της αλλοδαπής, καθώς επίσης και κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ/ΤΕΙ Τμημάτων λοιπών Επιστημών, με εργασιακή εμπειρία στο χώρο της Υγείας)

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί κάτοχοι τίτλου του Α΄ κύκλου σπουδών των ακόλουθων τμημάτων ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών, αναγνωρισμένων από τον ΔΟΑΤΑΠ, ιδρυμάτων της αλλοδαπής: Κάτοχοι πτυχίου Ιατρικής της ημεδαπής ή αντίστοιχων Τμημάτων αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι (εφόσον αυτό προβλέπεται από τους κανονισμούς λειτουργίας των ιδρυμάτων τους) επαγγελματίες υγείας της ημεδαπής και αναγνωρισμένων ομοταγών σχολών της αλλοδαπής. Κάτοχοι πτυχίου άλλων Τμημάτων Α.Ε.Ι ή Α.Τ.Ε.Ι, συναφούς με τις Νευροεπιστήμες, της ημεδαπής και ανάλογοι Πτυχιούχοι αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, (σύμφωνα με την παρ. 1 άρθρο 4 του ν. 3685/08). Κατ’ εξαίρεση φοιτητές άλλων σχολών και παρατηρητές, εφόσον κριθεί πως θα έχουν όφελος από την παρακολούθηση του συνολικού προγράμματος ή μέρους του.  

 

Στην έκθεση θα υπάρχουν επίσης πλήθος προγραμμάτων και από άλλα Πανεπιστήμια που ενδιαφέρουν επαγγελματίες υγείας και όσους επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στο χώρο αυτό, όπως εξ αποστάσεως προγράμματα στη Δημόσια Υγεία, στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγειας, στην Κοινοτική Υγεία, Διοίκηση Μονάδων Υγείας κτλ.

Η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν κατόπιν ηλεκτρονικής εγγραφής.

Δείτε αναλυτικά στη σελίδα της έκθεσης τα μεταπτυχιακά προγράμματα που λαμβάνουν μέρος και μάθετε πως μπορείτε να διεκδικήσετε την υποτροφία του eduguide αξίας 1.000€, για όποιο πρόγραμμα επιθυμείτε! www.eduguide.gr/infoday/

Kάντε join και στη σελίδα του event στο facebook για να λαμβάνετε ενημερώσεις για την εκδήλωση (νέες συμμετοχές, υποτροφίες κτλ).

Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών eduguide

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο