Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

5ο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα σε θέματα ευφυών συστημάτων και δικτύων από το Κέντρο Αριστείας «Κοίος»

Στόχος η κατάρτιση ερευνητών/τριών καθώς και μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών σε θέματα Μηχανικής Μάθησης, Βελτιστοποίησης, Θεωρίας Ελέγχου κ.ά.

Το Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία «Κοίος» του Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με το Imperial College London, διοργανώνει το 5ο επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο,  «5th KIOS Graduate Training School on Intelligent Systems and Control» σε θέματα που αφορούν στον έλεγχο και την παρακολούθηση ευφυών συστημάτων και δικτύων. 

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Αυγούστου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου καθώς και μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Zoom. 

Οι κύριοι ομιλητές/τριες της φετινής διοργάνωσης θα είναι οι διακεκριμένοι Καθηγητές Cesare Alippi (Politecnico di Milano, Ιταλία and Università della Svizzera italiana, Ελβετία), Claudio De Persis (University of Groningen, Ολλανδία) και Xin Yao (Southern University of Science and Technology Shenzhen, Κίνα and University of Birmingham, Ηνωμένο Βασίλειο).

Η παρακολούθηση των διαλέξεων (είτε με φυσική παρουσία, είτε διαδικτυακά) είναι δωρεάν και απαιτείται εγγραφή στον σύνδεσμο εδώ, μέχρι τις 18 Αυγούστου 2023.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ερευνητές/τριες, μεταπτυχιακούς/ές και διδακτορικούς φοιτητές/τριες και νέους/νέες επαγγελματίες από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι οποίοι/ες επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε θέματα όπως η μηχανική μάθηση, η βελτιστοποίηση και ο έλεγχος συστημάτων και δικτύων.

Επιπρόσθετε πληροφορίες για το επιμορφωτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο