Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το Ινστιτούτο Ναυτιλιακής & Οικονομικής Στρατηγικής διοργανώνει δωρεάν ναυτιλιακό συνέδριο με τίτλο “2nd Maritime Educational Forum”

Tο Ινστιτούτο Ναυτιλιακής & Οικονομικής Στρατηγικής IMES & η CareerStream, στo πλαίσιo των συνεδριακών εκδηλώσεων που διοργανώνει διεθνώς, έχει την χαρά να σας ανακοινώσει τη διεξαγωγή του 22ου Ναυτιλιακού του συνεδρίου, με τίτλο “2nd Maritime Educational Forum”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12/9/2019 στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα με θέμα:
 

ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΑΣΧΌΛΗΣΗ

Οι Διεθνές απαιτήσεις, τα Regulations και ο ρόλος 

Πανεπιστημίων & Ιδιωτικών crew Training Centers.


Το συγκεκριμένο Forum είναι ένας συνδυασμός συνεδριακών συζητήσεων με ανθρώπους τόσο από τον τομέα της Ναυτιλιακής εκπαίδευσης, όσο και με διακεκριμένους επαγγελματίες της Ναυτιλίας. Θα πραγματοποιηθεί σε ένα ιδιαίτερο και μεγάλο χώρο, όπου εκατοντάδες νέοι αλλά και εργαζόμενοι στην Ναυτιλία θα αναζητήσουν ευκαιρίες επιμόρφωσης πανεπιστημιακού ή σεμιναριακού χαρακτήρα.

Το συνέδριο θα καλύψει τρεις τομείς συζήτησης με τα εξής θέματα:

1st Session
Είναι η Ναυτιλία ένας δρόμος για τους νέους στα χρόνια της κρίσης;

2nd Session
Καριέρα στη Διεθνή Ναυτιλία. Η άποψη των ειδικών.

3rd Session
Ειδικές εκπαιδεύσεις για στελέχη Ναυτιλιακών εταιριών. Οι κανονισμοί καθορίζουν το μέλλον.

Κάντε την Online εγγραφή σας, δωρεάν εδώ.

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο