Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές από κληροδοτήματα του ΙΚΥ

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) προκηρύσσει τη χορήγηση υποτροφιών για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στο εξωτερικό με έναρξη το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, από τα έσοδα κληροδοτημάτων του.

Πιο συγκεκριμένα, δίνεται:

  • μία (1) υποτροφία σε αριστεύσαντες πτυχιούχους ιατρικών σχολών, για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο εξωτερικό από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Λεωνίδας Νικολαΐδης» 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

  • τρεις (3) υποτροφίες για σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου και για εκπόνηση διδακτορικής έρευνας εξ ολοκλήρου στο εξωτερικό, στον τομέα της Ψυχιατρικής από τα έσοδα του κληροδοτήματος «εις μνήμην Μαρίας Ζαούση», οι οποίες κατανέμονται ως εξής: δύο (2) θέσεις για την εκπόνηση μεταπτυχιακών σπουδών και μία (1) θέση για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής. 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

  • μία (1) υποτροφία με διαγωνισμό για παρακολούθηση μεταπτυχιακών σπουδών ή εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο εξωτερικό, στον τομέα της Φυτοπαθολογίας, από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Φανή Σαριγιάννη» διάρκειας 24 (είκοσι τεσσάρων) διαδοχικών μηνών.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

H προθεσμία υποβολής αιτήσεων για όλες τις παραπάνω υποτροφίες λήγει στις 08/05/2023.

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο