Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών στην έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide!

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) στην 3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide.gr που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! 

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, ο εθνικός φορέας υποτροφιών της χώρας μας και ένας από τους πιο ιστορικούς οργανισμούς της Ελλάδας, από το 1951 συμβάλει στην προώθηση της εκπαίδευσης, της επιστήμης, της τέχνης, της γλώσσας και του πολιτισμού, ως Εθνικός Φορέας Υποτροφιών. Χορηγεί υποτροφίες τόσο σε μεταπτυχιακό όσο και σε προπτυχιακό επίπεδο σε Έλληνες φοιτητές αλλά και υπηκόους ξένων κρατών, κατόχων πανεπιστημιακών τίτλων. Ταυτόχρονα συνxτονίζει και υλοποιεί το Πρόγραμμα Erasmus+. Στα 68 χρόνια παρουσίας του ΙΚΥ, έχει χρηματοδοτήσει εκατοντάδες χιλιάδες υπότροφους.

Κατά τη διάρκειά της έκθεσης θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε με τα στελέχη του Ιδρύματος και να ενημερωθείτε για τις υποτροφίες που χορηγεί το ΙΚΥ σε φοιτητές/ερευνητές καθώς και για τις ευκαιρίες που προσφέρει το Πρόγραμμα Erasmus+ για τους τομείς της Εκπαίδευσης και της Κατάρτισης.


Η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν κατόπιν ηλεκτρονικής εγγραφής.

Δείτε αναλυτικά στη σελίδα της έκθεσης τα μεταπτυχιακά προγράμματα που λαμβάνουν μέρος και μάθετε πως μπορείτε να διεκδικήσετε την υποτροφία του eduguide αξίας 1.000€, για όποιο πρόγραμμα επιθυμείτε! www.eduguide.gr/infoday/

Kάντε join και στη σελίδα του event στο facebook για να λαμβάνετε ενημερώσεις για την εκδήλωση (νέες συμμετοχές, υποτροφίες κτλ).

Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών eduguide

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο