Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το ιδανικό μεταπτυχιακό για διοίκηση start-up επιχειρήσεων και όχι μόνο!

Σπούδασε τώρα Master’s in Business Economics - TIME MBE


Τα Τμήματα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και Κύπρου, σε συνεργασία με το Business Economics Group του Wageningen University της Ολλανδίας, προσφέρουν το πλέον σύγχρονο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών Master’s in Business Economics - TIME MBE, εξ’ ολοκλήρου στην Αγγλική. 

Το Technology Innovation Management and Entrepreneurship (ΤΙΜΕ), επικεντρώνεται στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, με κύριους άξονες τα οικονομικά, το management, τη χρηματοοικονομική και το επιχειρηματικό δίκαιο ενώ απευθύνεται σε απόφοιτους σχολών οικονομικών και κοινωνικών επιστημών, διοίκησης επιχειρήσεων και θετικών επιστημών που επιθυμούν να μάθουν τα πάντα γύρω από τη διοίκηση start- up, να υλοποιήσουν τη δική τους μεγάλη ιδέα ή να διαπρέψουν στο περιβάλλον μιας μεγάλης, καινοτόμας επιχείρησης.

Το ΤΙΜΕ θα υλοποιηθεί ταυτόχρονα σε δύο παράλληλες ομάδες φοιτητών, σε Πανεπιστημιούπολεις της Κρήτης και της Κύπρου, με κοινό ακαδημαϊκό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει: (1) το πρόγραμμα διδασκαλίας, (2) τη μεταφορά εμπειρίας από την αγορά και (3) την πρακτική άσκηση και εφαρμογή.

Ειδικότερα για τους σπουδαστές της Κρήτης, η καινοτομία είναι περισσότερο από εμφανής, καθώς θα υλοποιούνται μαθήματα σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών ΤΙΜΕ προσφέρει ακόμη, αμειβόμενη τρίμηνη πρακτική άσκηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο και τη Γερμανία υπό την επίβλεψη του Ολλανδικού Business Economics Group του Wageningen University.

Με 8 (!) επιπλέον εβδομάδες θερινών μαθημάτων με θέμα Entrepreneurship Summer Course ως προαιρετική επιλογή, καθώς και πλήρεις ή μερικές υποτροφίες, το νέο αυτό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών αποτελεί άριστη επιλογή για την πλήρη κατάρτιση στο σύγχρονο επιχειρείν.

Πραγματοποιήστε ηλεκτρονικά την αίτησή σας, στην ιστοσελίδα του TIME.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο