Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

H Google διοργανώνει μονοήμερο AdCamp Workshop στα γραφεία της στην Αθήνα

H Google σας προσκαλεί στο AdCamp Workshop στην Αθήνα, την Πέμπτη στις 11 Απριλίου 2019. Πρόκειται για ένα μονοήμερο workshop στα γραφεία της Google στην Ελλάδα, όπου 30 ταλαντούχοι απόφοιτοι ή τελειόφοιτοι φοιτητές θα παρακολουθήσουν ομιλίες, παρουσιάσεις και θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν στον επαγγελματικό και τεχνολογικό κόσμο της Google.

Στόχος αυτού του προγράμματος είναι να γίνει ακόμη πιο δυνατή η παρουσία της Google στην Ελλάδα αλλά και να έρθει σε επαφή με ανερχόμενους επαγγελματίες στο χώρο του Ψηφιακού Μάρκετινγκ.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα προϊόντα της Google, με διάφορα στελέχη της επιχείρησης και άλλους συναδέλφους τους, να αποκτήσουν σημαντικές δεξιότητες πάνω στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ και να ενημερωθούν για ευκαιρίες καριέρας στην ίδια την εταιρεία.

Μία από τις προϋποθέσεις είναι οι απόφοιτοι να έχουν τελειώσει μέσα στο 2018 και οι τελειόφοιτοι να αποφοιτούν μέσα στο 2019-2020.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 17 Φεβρουαρίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε δείτε στην ιστοσελίδα εδώ.

Οι αιτήσεις γίνονται εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο