Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ξεκινά προσλήψεις των Management Trainees

Για 29η χρονιά, η Coca-Cola Τρία Έψιλον ξεκινά τις προσλήψεις των Management Trainees οι οποίοι θα αποτελέσουν την επόμενη γενιά ηγετών της εταιρείας!

Εμπνέουμε τους νέους να αναπτύξουν το ταλέντο τους και δημιουργούμε ευκαιρίες καριέρας και προσωπικής εξέλιξης σε μια σταθερή εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 50 χρόνια, διαθέτει 6 παραγωγικές μονάδες σε Ελλάδα και Κύπρο και εξάγει σε 11 χώρες. Το σύγχρονο και δημιουργικό εργασιακό μας περιβάλλον έχει βραβευθεί σε διεθνείς διακρίσεις των Best Workplace 2018, Fortune Most Admired Company 2018 και είναι Εργοδότης Επιλογής για τη Γενιά Υ.

Το Rise Management Trainee Programme στη διετή του διαδρομή προσφέρει την επιτάχυνση της καριέρας των νέων δίνοντάς τους μέσα από το ατομικό τους πλάνο ανάπτυξης εφόδια, εργαλεία, προσωπικό rotation map και mentoring από ομάδες και στελέχη. Στόχος για τους Management Trainees είναι να εξελιχθούν σε υψηλόβαθμες θέσεις τόσο μέσα στην εταιρεία, αλλά και όσοι θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό, στις χώρες του Ομίλου.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, έχουν την ευκαιρία να αναλάβουν το ρόλο που ανταποκρίνεται καλύτερα στα ταλέντα τους, ενώ παράλληλα θα συνδράμουν ενεργά στην επιτυχία της εταιρείας μας.

Δεν αποτελεί πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και πραγματοποιείται πρόσληψη αορίστου χρόνου στη θέση η οποία είναι αμειβόμενη.

Για Αιτήσεις εδώ

Περισσότερα στοιχεία για τη Συμμετοχή & Κριτήρια Επιλογής μπορείτε να βρείτε εδώ

Η καμπάνια μας είναι ήδη live και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε και θα διαρκέσει μέχρι και τις 5 Μαΐου.

Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών eduguide

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο