Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Grow Greek Tourism Online. Δωρεάν κατ' ιδίαν εκπαιδεύσεις από τη Google για επιχειρήσεις της Πελοποννήσου και της Δυτ. Ελλάδας

Δωρεάν εκπαιδεύσεις ψηφιακών δεξιοτήτων για να αξιοποιήσετε τα εργαλεία του διαδικτύου αλλά και να τοποθετήσετε την επιχείρησή σας στους χάρτες και στην αναζήτηση της Google. 

Σε ποιούς απευθύνεται η εκπαίδευση;
Οι συναντήσεις απευθύνονται σε επιχειρηματίες τουριστικών επιχειρήσεων και επιχειρήσεις που ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό.

Τί περιλαμβάνουν οι συναντήσεις;
1. Την ενημέρωση γύρω από 'Βασικά εργαλεία για τη βελτίωση της διαδικτυακής παρουσίας όλο το χρόνο'
2. Τη δημιουργία ή ενημέρωση του λογαριασμού Google My Business (περισσότερα εδώ)
3. Τη φωτογράφιση της επιχείρησης για τη δημιουργία και προσθήκη εικονικής περιήγησης 360 μοιρών στο Street View 

Πόσο θα διαρκέσει η συνάντηση;
Η συνάντηση θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα, ανάλογα με τις ανάγκες

Μετά την υποβολή της αίτησης, ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας απο το Grow Greek Tourism Online θα έρθει σε επαφή μαζί σας προκειμένου να κλείσετε τη μέρα και την ώρα της συνάντησης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 

Ηλεκτρονική αίτηση:

  • Συμπληρώστε την αίτησή σας εδώ, εάν η επιχείρησή σας εδρεύει στους εξής Νομούς: Αχαΐας, Ηλίας Αιτωλοακαρνανίας
  • Συμπληρώστε την αίτησή σας εδώ, εάν η επιχείρησή σας εδρεύει στους εξής Νομούς: Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας


Ακόμα, μπορείτε να λάβετε μέρος στις δωρεάν εκπαιδεύσεις της Google στην Πελοπόννησο, λαμβάνοντας μέρος στα δίωρα ομαδικά σεμινάρια στο Λεωνίδιο με θέμα τις βασικές αρχές και τα εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ που μπορούν να υποστηρίξουν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί στο διαδίκτυο, όλη τη διάρκεια του χρόνου. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Όλα τα τρέχοντα δωρεάν σεμινάρια και κατ' ιδίαν εκπαιδεύσεις της Google μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο