Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Γνωρίστε από κοντά τα μεταπτυχιακά MBA Food and Agribusiness και Farm Business Management του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών!

To Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συμμετέχει στη μεγάλη έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών που διοργανώνει το eduguide, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Σάββατο 13 Απριλίου μεταξύ 13:00-19:00. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά μεταπτυχιακά που σχετίζονται με τον Αγροδιατροφικό τομέα, έναν από τους πιο υποσχόμενους της Ελληνικής και Παγκόσμιας Οικονομίας!

 

  • MBA Food and Agribusiness - Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας 

Τo πρόγραμμα προσφέρει επιστημονική και εφαρμοσμένη γνώση σε έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους της Ελληνικής οικονομίας και βιομηχανίας, αυτό της Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αγροδιατροφικού Τομέα. Το εν λόγω Πρόγραμμα 12μηνης ή 24μηνης διάρκειας (πλήρους ή μερικής φοίτησης) λειτουργεί στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης, σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του ΓΠΑ και με τη συμμετοχή διακεκριμένων καθηγητών άλλων ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων. 

Γιατί να επιλέξω το ΜΒΑ Food and Agribusiness;

  • Αποκαλύπτει και αναπτύσσει τις επιχειρηματικές δυνατότητες μου
  • Διδάσκομαι τα αντικείμενα που πρέπει να γνωρίζει κάθε διοικητικό στέλεχος μιας επιχείρησης με ιδιαίτερη έμφαση στο κλάδο των τροφίμων
  • Έρχομαι σε επαφή με σχετικούς Οργανισμούς και Επιχειρήσεις μέσω επισκέψεων και σεμιναρίων
  • Η διδασκαλία γίνεται από επιλεγμένους Καθηγητές από το Γεωπονικό και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το Πανεπιστήμιο Παρισίων και το University of Bath
  • Ο αριθμός των εισαγομένων είναι μικρός και κάθε ένας παρακολουθείται με ιδιαίτερη προσοχή
  • Οι απόφοιτοι του ΜΒΑ απορροφώνται γρήγορα σε Επιχειρήσεις και Οργανισμούς
  • Παρέχεται η δυνατότητα υποτροφίας στους φοιτητές του Προγράμματος Πλήρους Φοίτησης 

 

  • Farm Business Management - ΔΠΜΣ Επιχειρηματικότητα & Συμβουλευτική στην Αγροτική Ανάπτυξη

Το ΔΠΜΣ είναι το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας μιας μεγάλης ομάδας έμπειρων καθηγητών και ερευνητών του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Όραμα τους, είναι η προσφορά σύγχρονων διεπιστημονικών γνώσεων μεταπτυχιακού επιπέδου, που αφορούν στην Οικονομική και Διοικητική Επιστήμη, στις Επιστήμες Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών, συνδυασμένες με σημαντικά θέματα Φυτικής Παραγωγής.

Στόχος του μεταπτυχιακού αυτού προγράμματος είναι η κάλυψη των σημαντικών ελλείψεων που παρατηρούνται στην αγορά εργασίας (εγχώρια και διεθνή), όσον αφορά επιστήμονες/στελέχη γεωργικών επιχειρήσεων, εταιριών παροχής συμβουλών και οργανισμών παροχής αντίστοιχων υπηρεσιών στην γεωργία, με ουσιαστικές γνώσεις οικονομίας, διοίκησης και της διαδικασίας παραγωγής στον πρωτογενή τομέα. Παράλληλα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στοχεύει στην ανάδειξη νέων επιστημόνων που θα ασχοληθούν ενεργά με τα προαναφερόμενα ερευνητικά αντικείμενα.

Το πρόγραμμα σπουδών έχει καταρτισθεί έτσι ώστε να υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές αντίστοιχων μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών σε διεθνές επίπεδο που αφορούν στο Farm Business Management. Είναι άλλωστε το μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη χώρα μας που καλύπτει τα συγκεκριμένα επιστημονικά πεδία.

 

**Ελάτε στην έκθεση για να γνωρίσετε από κοντά τους υπεύθυνους των προγραμμάτων και λύστε όλες σας τις απορίες!

H είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή. Κάντε ηλεκτρονική εγγραφή εδώ.

Δείτε περισσότερα για την έκθεση καθώς και πως μπορείτε να διεκδικήσετε την υποτροφία του eduguide, αξίας 1.000 ευρώ για όποιο πρόγραμμα επιθυμείτε!  www.eduguide.gr/infoday/

Kάντε join και στη σελίδα του event στο facebook για να λαμβάνετε ενημερώσεις για την εκδήλωση (νέες συμμετοχές, υποτροφίες κτλ)

Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών eduguide

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο