Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

GIJN Fellowship για να παρακολουθήσετε το Global Investigative Journalism Conference 2019 (με πλήρη υποτροφία στη Γερμανία)

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές για την υποτροφία του GIJN για να συμμετοχή στο Παγκόσμιο Συνέδριο Διερευνητικής Δημοσιογραφίας 2019. Το Παγκόσμιο Συνέδριο Διερευνητικής Δημοσιογραφίας (GIJC) είναι η κύρια διεθνής συγκέντρωση δημοσιογράφων έρευνας και δεδομένων που διεξάγονται μία φορά κάθε δύο χρόνια.

Αυτή τη χρονιά, το 11ο παγκόσμιο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Αμβούργο, Γερμανία από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου και φιλοξενείται από το Παγκόσμιο Δίκτυο Ερευνών για τη Δημοσιογραφία,Netzwerk Recherche και Ακαδημία Interlink. Μετά τη διάσκεψη, οι υποτρόφους υποχρεούνται είτε να παραγάγουν μια ιστορία που σχετίζεται άμεσα με το # GIJC19 είτε να παρουσιάσουν τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει στο # GIJC19 στη χώρα τους σε άλλους συναδέλφους ή στην ευρύτερη δημοσιογραφική κοινότητα.

 

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων: 5 Μαΐου 2019

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο