Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Γιατί να επιλέξετε το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης για την προετοιμασία σας στο Ielts

Σκοπεύετε να δώσετε IELTS; Δείτε γιατί το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την προετοιμασία σας.

  1. Το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης εξειδικεύεται στην προετοιμασία του Ielts τεστ από το 1981. Έχει τη γνώση και την εμπειρία να σας βοήθησει να πετύχετε τον στόχο σας.

  2. Οι μαθητές παρουσιάζουν θεαματική βελτίωση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο κέντρο, με αποτέλεσμα να πετυχαίνουν με την πρώτη προσπάθεια το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο μέσος όρος των μαθητών είναι 7.5/9.

  3. Μέχρι σήμερα 30.000 μαθητές έχουν πετύχει τον στόχο τους και το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης παραμένει σταθερά η κορυφαία επιλογή των υποψηφίων για την προετοιμασία τους.

  4. Διδάσκει μοναδικές τεχνικές και tips τις οποίες έχει αναπτύξει τα τελευταία 40 χρόνια.

  5. Τα τμήματα του κέντρου είναι ολιγομελή ώστε να δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα Speaking και Writing sections του Ielts test.

  6. Παρακολουθείται ξεχωριστά η πορεία κάθε μαθητή και αφιερώνεται όλος ο απαραίτητος χρόνος για να καλυφθούν οι ανάγκες σας σε ατομικό επίπεδο, με συναντήσεις εκτός των ωρών της διδασκαλίας.

  7. Το εκπαιδευτικό υλικό ανανεώνεται διαρκώς σύμφωνα με τις τρέχουσες εξελίξεις του Ielts test και αποτελείται από βιβλίο θεωρίας, lesson booklets, ηλεκτρονική εφαρμογή βελτίωσης λεξιλογίου κ.α.

  8. Προσφέρει εξοικείωση με το κομμάτι της εξέτασης, μέσω των τεστ προσομοίωσης (Simulation tests), αντιπροσωπευτικών με αυτό της τελικής εξέτασης, που σας βοηθούν στη σωστή διαχείριση του χρόνου.

  9. Διοργανωτές εξετάσεων, καθηγητές & εκπρόσωποι πανεπιστημίων, καθώς και απόφοιτοι, συστήνουν την προετοιμασία στο Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης. Έχει βραβευτεί γι’αυτό από τον διεθνή οργανισμό “INTERNATIONAL WiW OF PROFESSIONALS”.

  10. Νέα τμήματα ξεκινούν κάθε μήνα και διαρκούν 4 εβδομάδες. Έτσι, σας προσφέρει οικονομία χρόνου και χρημάτων με την άμεση επίτευξη του στόχου σας.

Μάθετε περισσότερα για το Ielts καθώς και για την προετοιμασία στο κέντρο Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης και διαβάστε ιστορίες επιτυχίας αποφοίτων, εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο