Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services. Συρμακέζης & Λιτσικάκης διδάσκουν εξ αποστάσεως!

Ο Σωτήρης Συρμακέζης και ο Δημήτρης Λιτσικάκης, δύο από τα πιο επιτυχημένα και γνωστά στελέχη στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους να εκπαιδευτούν στο Fintech, συμμετέχοντας σε ένα καινοτόμο πρόγραμμα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, έχει τίτλο «Fintech & Digital Transformation in Financial Services» που θα παρέχεται από τον φετινό Οκτώβριο, από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα εστιάζει στους τρόπους με τους οποίους συντελείται -σήμερα και στο άμεσο μέλλον- ο ψηφιακός μετασχηματισμός στις επιχειρήσεις χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και στις τράπεζες, σε μια εποχή που οι τράπεζες αλλάζουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο και γίνονται όλο και περισσότερο, εταιρίες τεχνολογίας.

Το πρόγραμμα καλύπτει ένα μεγάλο εύρος περιοχών, από τη ψηφιακή τραπεζική, το fintech και τις εναλλακτικές τράπεζες έως το θεσμικό πλαίσιο και τις τεχνολογίες που κάνουν εφικτή τη ψηφιοποίηση των τραπεζικών εργασιών, αλλά και μέχρι το μέλλον του τραπεζικού συστήματος και το πώς μια τράπεζα μπορεί να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού.

 

Δείτε εδώ την παρουσίαση του προγράμματος Fintech & Digital Transformation in Financial Services από τον Σωτήρη Συρμακέζη:

Σημειώστε ακόμη πως ο Σωτήρης Συρμακέζης και ο Δημήτρης Λιτσικάκης, δημιούργησαν και διδάσκουν σε ένα ακόμη εξ αποστάσεως πρόγραμμα επαγγελματικής επιμόρφωσης και κατάρτισης με τίτλο Digital Business Transformation και θέμα, τον ψηφιακό μετασχηματισμό των παραδοσιακών επιχειρήσεων.

 

Λίγα λόγια για τους συντελεστές

Σωτήρης Συρμακέζης
Digital Transformation, Digital Banking, Innovation and Technology Expert

Ο Σωτήρης Συρμακέζης είναι ένας από τους ανθρώπους - κλειδιά σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού και ψηφιακής τραπεζικής στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Θεωρείται μέντορας της «Ηλεκτρονικής Τραπεζικής» και του fintech στις ελληνικές Τράπεζες και έχει διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό των μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών, ξεκινώντας από την Winbank, την πρώτη ουσιαστικά ψηφιακή Ελληνική τράπεζα. 

Ο Σωτήρης Συρμακέζης ήταν μέχρι πρόσφατα, ο Chief Retail, Digital & Technology Officer στην PraxiaBank. Προηγουμένως, εργάστηκε επί 2,5 χρόνια στη Eurobank, ως Γενικός Διευθυντής, Group Chief Digital & Technology Officer. Νωρίτερα είχε εργαστεί για 15,5 χρόνια στον Όμιλο Τράπεζας Πειραιώς ως Γενικός Διευθυντής Retail Banking (2012-2015), Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ElectronicBusiness (2008-2012) και Διευθυντής Ηλεκτρονικής Τραπεζικής [winbank] (2000-2008) ενώ έχει υπάρξει μέλος Διοικητικού Συμβουλίου πολλών εταιρειών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.   

Στον τομέα της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, ο Σωτήρης Συρμακέζης έχει διατελέσει σύμβουλος σε αριθμό από VCfunds, έχει διοργανώσει και υποστηρίξει πλήθος συνεδρίων και εκδηλώσεων, ενώ διατηρεί στενές σχέσεις με τις περισσότερες ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις του χώρου.

 

Δημήτρης Λιτσικάκης
Global Head of Fintech, deVere Group

O Δημήτρης Λιτσικάκης είναι απόφοιτος Πληροφορικής με μεταπτυχιακές σπουδές στο Project Management. Εργάστηκε στην IBM UK ως Project Manager παραδίδοντας έργα πληροφορικής μεγάλης εμβέλειας.

Στη συνέχεια, ανέλαβε Digital Transformation Manager στην EdenredGreece όπου ηγήθηκε της ολοκληρωτικής ψηφιοποίησης των λύσεων της εταιρείας εκδίδοντας εκατοντάδες χιλιάδες προπληρωμένες κάρτες σε δικαιούχους. Το 2018 ανέλαβε καθήκοντα Country Manager Greece, Cyprus & Malta για την Revolut, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη FinTech στην Ευρώπη με αποτίμηση $1.7 δις, τετραπλασιάζοντας τον αριθμό πελατών σε 1 μόλις χρόνο.

Το 2019 μετακινήθηκε στην deVere, μια απ’ τις μεγαλύτερες συμβουλευτικές χρηματοοικονομικών παγκοσμίως, επιταχύνοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ομίλου με έμφαση στις FinTech υπηρεσίες.

 

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα του προγράμματος εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο