Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Explore Enterprise Course - Δωρεάν Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας από το Prince’s Trust International

Είσαι νέος 18-30 ετών και σκέφτεσαι να ανοίξεις τη δική σου επιχείρηση, αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις; Το δωρεάν Πρόγραµµα Επιχειρηµατικότητας του Prince’s Trust International είναι εδώ για να σε υποστηρίξει!

Παρακολούθησε το δωρέαν τετραήµερο σεµινάριο επιχειρηµατικότητας για νέους και μάθε τα πάντα για την επιχειρηµατικότητα! Το τετραήμερο σεμινάριο επιχειρηματικότητας (Explore Enterprise Course) περιλαμβάνει ιδιαίτερα χρήσιμες θεματικές, όπως προώθηση και πωλήσεις, διερεύνηση νομικών μορφών, φορολόγηση και οικονομική διαχείριση.

Για το επόμενο 4ήμερο σεμινάριο, το Prince's Trust International Enterprise Programme in Greece ενώνει τις δυνάμεις του με το Connect your City, που με την υποστήριξη του Edify Centre, στηρίζει το Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας και μας φιλοξενεί στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας στο Μαρούσι.

Στη συνέχεια, όσοι νέοι επιθυμούν να συνεχίσουν λαμβάνουν εξατομικευμένη συμβουλευτική καθοδήγηση από έμπειρους μέντορες, προκειμένου να εξελίξουν την επιχειρηματική τους ιδέα σε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό σχέδιο και να ιδρύσουν την επιχείρησή τους.

Σε αυτό το στάδιο, όλοι οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν δάνειο εκκίνησης επιχειρήσεων έως 12.500 ευρώ από την AFI (Action Finance Initiative) για να τους βοηθήσει στα πρώτα τους βήματα.


Που: 108 Λεωφόρος Κηφισίας, 151 25 Μαρούσι, Ελληνική Δημοκρατία

Πότε: 16-19 Δεκεμβρίου 2019

Δήλωσε τώρα εδώ συμμετοχή, έμειναν μόνο 20 θέσεις! 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο