Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

#ExperienceWorkDay του Ομίλου Adecco - Η Adecco ανοίγει τις πόρτες της για μία ημέρα

Είσαι νέος και ενδιαφέρεσαι για τον κόσμο των επιχειρήσεων; Στις 17 Οκτωβρίου η Adecco σε όλο τον κόσμο ανοίγει τις πόρτες της και δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές/απόφοιτους να βιώσουν μία ημέρα μέσα σε ένα πραγματικό εργασιακό περιβάλλον.

Θέλεις να δεις πώς είναι να εργάζεσαι ως Υπεύθυνος Στελέχωσης Θέσεων, Υπεύθυνος Λογιστηρίου, Διευθυντής Πωλήσεων, Υπεύθυνος Marketing και Επικοινωνίας ή σε οποιονδήποτε άλλο ρόλο στην εταιρεία;

3 απλά βήματα για να κάνεις αίτηση για το #ExperienceWorkDay 

  •  Επιλέγεις το τμήμα/τη θέση που θέλεις να γνωρίσεις στην περιοχή που σε ενδιαφέρει
  •  Κάνεις κλικ στην επιλογή «Αίτηση εδώ»
  •  Ανεβάζεις το βιογραφικό σου ή συμπληρώνεις μια σύντομη φόρμα επικοινωνίας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου στα γραφεία της Adecco σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και συνολικά 20 νέοι θα βιώσουν από κοντά τη λειτουργία των τμημάτων της εταιρείας. Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον εργασιακό χώρο, τις πρακτικές των επιχειρήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, τις προοπτικές εντός του κλάδου, τις αρμοδιότητες και απαιτήσεις του τμήματος που τους ενδιαφέρει, αλλά και να συζητήσουν με τους εργαζόμενους για τα απαραίτητα εφόδια που θα χρειαστεί να αποκτήσουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, προκειμένου να ενταχθούν με επιτυχία στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Διαθέσιμες θέσεις για το #ExperienceWorkDay του Ομίλου Adecco

  • Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού - 5 θέσεις Αθήνα, 1 θέση Θεσσαλονίκη
  • Τμήμα Πωλήσεων - 4 θέσεις Αθήνα, 1 θέση Θεσσαλονίκη
  • Τμήμα Marketing - 1 θέση Αθήνα
  • Τμήμα ΙΤ - 1 θέση Αθήνα
  • Τμήμα Λογιστηρίου - 1 θέση Αθήνα
  • Τμήμα Διαχείρισης Μισθοδοσίας - 5 θέσεις Αθήνα, 1 θέση Θεσσαλονίκη

Σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβαίνουν τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων, θα διενεργηθεί κλήρωση για την επιλογή των φοιτητών/απόφοιτων που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου, ώρα 12:00, στα κεντρικά γραφεία (Λεωφόρος Κηφισίας 56, 15125).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο