Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

BeAPro in Audit - Eurobank Graduate Talent Programme

Η Eurobank, μία από τις πιο καινοτόμες τράπεζες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με παρουσία σε 6 χώρες, η οποία ανακηρύχθηκε επίσης Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα για το 2022 από τρεις διαφορετικές πηγές, επιστρέφει με το πιο επιτυχημένο Πρόγραμμα Αποφοίτων BeAPro in Audit!

Αυτό το πρόγραμμα είναι μια ευκαιρία για υποψηφίους με διαφορετικό υπόβαθρο και περιορισμένη ή καθόλου εμπειρία να γίνουν επαγγελματίες στον "Εσωτερικό Έλεγχο" και να προετοιμαστούν για μια επιτυχημένη καριέρα σε τρεις διαφορετικούς τομείς: Επιχειρηματικός Έλεγχος, Έλεγχος Τεχνολογίας και Έλεγχος Μοντέλων!

Όποιο και από τα τρία μονοπάτια σας ταιριάζει περισσότερο, θα έχετε σε κάθε περίπτωση την ευκαιρία να αποκτήσετε πολύτιμες εμπειρίες και soft skills, απαραίτητα για την ανάπτυξη μιας επιτυχημένης καριέρας στον τραπεζικό κλάδο.

Από την πρώτη μέρα θα έχετε στο πλευρό σας ένα ευρύ δίκτυο έμπειρων στελεχών του κλάδου για να σας υποστηρίξει καθ΄ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

  • Πτυχίο στα οικονομικά, την τεχνολογία, τα μαθηματικά, τη στατιστική ή και άλλους συναφείς τομείς. Τυχόν μεταπτυχιακές σπουδές θα συνεκτιμηθούν.
  • Κριτική σκέψη
  • Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (προφορικά και γραπτά)
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες υποψηφίους)

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων: 12 Φεβρουαρίου 2023

Ημερομηνία έναρξης προγράμματος: 2 Μαϊου 2023

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, αλλά και για να υποβάλετε την αίτησή σας, πατήστε εδώ.

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο