Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Επιταχυντής Δεξιοτήτων Mellon: Δωρεάν Σεμινάριο για επιχειρηματικές πωλήσεις με προοπτική άμεσης πρόσληψης

Οι επιχειρηματικές πωλήσεις (b2b sales) είναι ένας χώρος με ταχεία ανάπτυξη στην ελληνική αγορά και η σχετική εκπαίδευση προσφέρει άμεση προοπτική πρόσληψης

Όσοι ολοκληρώσουν με επιτυχία το σεμινάριο αυτό, θα προταθούν για εργασία σε εταιρείες που αναζητούν Συμβούλους Πωλήσεων για τις ίδιες και τα δίκτυα συνεργατών τους και προσφέρουν σταθερή απασχόληση με πρόσθετα bonus για επίτευξη στόχων. 

Συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση για να κρατήσετε μία θέση. Βρείτε την ηλεκτρονική αίτηση, εδώ.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, ενώ η τελική επιβεβαίωση συμμετοχής θα γίνει μέσω e-mail.

 

Σχετικά με τον «Επιταχυντή Δεξιοτήτων Mellon»
Ο «Επιταχυντής Δεξιοτήτων Mellon» είναι ένα πρόγραμμα που αναπτύσσει και ενδυναμώνει τις επαγγελματικές δεξιότητες των συμμετεχόντων, βοηθώντας τους να διεκδικήσουν και να διατηρήσουν μια θέση στην αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα ξεχωρίζει για την εξατομικευμένη προσέγγιση και μεθοδολογία που εφαρμόζει, για τα σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές υψηλών απαιτήσεων και ποιότητας που αξιοποιεί.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα δομείται σε τρίμηνους εντατικούς κύκλους στους οποίους συμμετέχουν max 25 άτομα (ανά κύκλο) και λαμβάνουν min 65 ώρες εξατομικευμένης συμβουλευτικής και κατάρτισης.

Όλα αυτά προσφέρονται δωρεάν από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Knowl και το ενεργό και διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο εθελοντών που έχει δημιουργήσει από καταξιωμένους επαγγελματίες, όλων των κλάδων και ειδικοτήτων, που αναλαμβάνουν το ρόλο του εισηγητή, συμβούλου, μέντορα, coach.

Σημαντικό μέρος της μεθοδολογίας είναι η διοργάνωση ανοιχτών σεμιναρίων ενδυνάμωσης δεξιοτήτων για το ευρύ κοινό.

Μέχρι σήμερα έχουν διοργανωθεί 33 στο σύνολο.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο