Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Επιταχυντής Δεξιοτήτων Mellon: Δωρεάν 65 ώρες εξατομικευμένης συμβουλευτικής και κατάρτισης για ανέργους

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 9ο κύκλο του Mellon - Επιταχυντής δεξιοτήτων

Συγκεκριμένα, 25 άνεργοι θα λάβουν δωρεάν 65 ώρες εξατομικευμένης συμβουλευτικής και κατάρτισης, για να ενισχύσουν το επαγγελματικό τους προφίλ με τις απαραίτητες δεξιότητες που «απαιτεί» η αγορά εργασίας.

Δηλώστε συμμετοχή εώς και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2019 εδώ.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Knowl social enterprise for life long learning σε συνεργασία με τον Hfaistos Educational Association of Athens και με τη στήριξη του Stavros Niarchos Foundation μέγα δωρητή της κοινωνικής πρωτοβουλίας Μellon Επιταχυντής Δεξιοτήτων για τη διετία 2017 – 2019.

Σχετικά με τον «Επιταχυντή Δεξιοτήτων Mellon»

Ο «Επιταχυντής Δεξιοτήτων Mellon» είναι ένα πρόγραμμα που αναπτύσσει και ενδυναμώνει τις επαγγελματικές δεξιότητες των συμμετεχόντων, βοηθώντας τους να διεκδικήσουν και να διατηρήσουν μια θέση στην αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα ξεχωρίζει για την εξατομικευμένη προσέγγιση και μεθοδολογία που εφαρμόζει, για τα σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές υψηλών απαιτήσεων και ποιότητας που αξιοποιεί.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα δομείται σε τρίμηνους εντατικούς κύκλους στους οποίους συμμετέχουν max 25 άτομα (ανά κύκλο) και λαμβάνουν min 65 ώρες εξατομικευμένης συμβουλευτικής και κατάρτισης.

Όλα αυτά προσφέρονται δωρεάν από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Knowl και το ενεργό και διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο εθελοντών που έχει δημιουργήσει από καταξιωμένους επαγγελματίες, όλων των κλάδων και ειδικοτήτων, που αναλαμβάνουν το ρόλο του εισηγητή, συμβούλου, μέντορα, coach.

Σημαντικό μέρος της μεθοδολογίας είναι η διοργάνωση ανοιχτών σεμιναρίων ενδυνάμωσης δεξιοτήτων για το ευρύ κοινό.

Μέχρι σήμερα έχουν διοργανωθεί 33 στο σύνολο.

Μάθε περισσότερα έδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο