Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ενδιαφέρεστε για μεταπτυχιακό στη Γερμανία; Η DAAD συμμετέχει στην έκθεση του eduguide!

Αν ενδιαφέρεστε να πραγματοποιήσετε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία, τότε δεν έχετε παρά να έρθετε στην 3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide, για να γνωρίσετε από κοντά τη Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (German Academic Exchange Service - DAAD), η οποία εκπροσωπεί τα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τους φοιτητικούς συλλόγους της Γερμανίας.

Λειτουργεί ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός πολιτιστικής και επιστημονικής εξωτερικής πολιτικής με στόχο τις ανταλλαγές φοιτητών και επιστημόνων σε διεθνές επίπεδο. Η DAAD είναι παγκοσμίως ο μεγαλύτερος φορέας χορήγησης υποτροφιών στο πλαίσιο των διεθνών ανταλλαγών φοιτητών και επιστημόνων. Από την ίδρυση της το 1925 έχει υποστηρίξει περισσότερους από 1,5 εκατ. φοιτητές!

H DAAD θα βρίσκεται το Σάββατο 13 Απριλίου (13:00-19:00) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να σας δώσει όλες τις πληροφορίες για το πως μπορείτε να σπουδάσετε στη Γερμανία και να διεκδικήσετε τις  υποτροφίες που προσφέρουν τα ιδρύματα και προγράμματα της χώρας! H είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή.  Κάντε ηλεκτρονική εγγραφή εδώ.

Δείτε αναλυτικά τα μεταπτυχιακά προγράμματα που παίρνουν μέρος στην έκθεση (η λίστα ανανεώνεται συνεχώς) www.eduguide.gr/infoday/ 

Kάντε join και στη σελίδα του event στο facebook για να λαμβάνετε ενημερώσεις για την εκδήλωση (νέες συμμετοχές, υποτροφίες κτλ)!

Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών eduguide

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο