Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Έναρξη νέων τμημάτων προετοιμασίας GMAT, GRE, IELTS & TOEFL τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου!

Επικοινωνήστε άμεσα για την εγγραφή σας στα τελευταία τμήματα της φετινής ακαδημαϊκής περιόδου και εξασφαλίστε την επιτυχία σας στις εξετάσεις.

Το Κέντρο Προετοιμασίας ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ είναι συνώνυμο της επιτυχίας στις εξετάσεις GMAT, GRE, IELTS & TOEFL, για τις οποίες προετοιμάζει αποτελεσματικά τους υποψηφίους για σχεδόν 40 συνεχόμενα χρόνια. Ιδρυθέν το 1981, είναι το μοναδικό κέντρο προετοιμασίας στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα με συνεχή παρουσία και οι επιτυχίες των σχεδόν 30.000 μαθητών του κατά τη διάρκεια λειτουργίας του, πολλοί εκ των οποίων είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες και στελέχη αναγνωρισμένων εταιρειών, αποτελούν εγγύηση και για τη δική σας επιτυχία.

Για εγγραφές και πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 2106996015 ή επισκεφθείτε το κέντρο σπουδών κατά τις μέρες και ώρες λειτουργίας του (Δευτέρα - Παρασκευή, 09:00 - 22:00, Λ. Κηφισίας 75, Αμπελόκηποι, Στάση Μετρό Πανόρμου).”

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο