Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εκδήλωση με θέμα «The Future of Eurozone: what reforms are needed»

Η σειρά διαλέξεων στην Αθηνα που διοργανώνει το Hellenic Observatory, London School of Economics σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος πραγματοποιεί τη δεύτερη συνάντησή της με τίτλο «The Future of Eurozone: what reforms are needed».

Η συζήτηση θα γίνει την Πέμπτη 14 Μαρτίου, ώρα 18:45 – 20:30, στο Μέγαρο Καρατζά, Αιόλου 82-84, πρώτος όροφος. Βασικός ομιλητής είναι  ο Paul De Grauwe, της έδρας John Paulson για την Ευρωπαϊκή Πολιτκή Οικονομία του LSE, που θα παρουσιάσει ποιές είναι οι απαραίτητες μεταρυθμίσεις για να γίνει η ευρωζώνη μακροπρόθεσμα βιώσιμη. Σντονιστής της συζήτησης είναι ο καθηγητής Kevin Featherstone, τον οποίο θα παρουσιάσει  η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Αποφοίτων του LSE (HAALSE), κ. Ελένη Δουνδουλάκη. Στη συζήτηση θα συμμετέχει  η Ελένη Λουρή-Δενδρινού, καθηγήτρια Οικονομικών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Η είσοδος είναι ελέυθερη, με απαραίτητη εγγραφή.

Η συζήτηση θα γίνει στα Αγγλικά, με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Email: hellenicobservatory@lse.ac.uk 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο