Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εκδήλωση «Ημέρες Σταδιοδρομίας» από το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, διοργανώνει την εκδήλωση «Ημέρες Σταδιοδρομίας 2022», από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 18:00, στην αίθουσα Τελετών (ισόγειο του κεντρικού κτηρίου του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Οι Ημέρες Σταδιοδρομίας είναι μια εκδήλωση – γέφυρα μεταξύ του Πανεπιστημίου και των επιχειρήσεων. Σε αυτήν, προσκαλούνται όλες οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τους απόφοιτους των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς καθώς και οι απόφοιτοι που ενδιαφέρονται να προσεγγίσουν τους εκπροσώπους των εταιρειών και να αποκομίσουν σημαντικότατες εμπειρίες στην κατεύθυνση της επαγγελματικής τους αποκατάστασης.

Γιατί να συμμετάσχεις στην εκδήλωση;

  • Για να ενημερωθείς για τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας.
  • Για να μάθεις πώς γίνονται οι προσλήψεις και σε ποια χαρακτηριστικά των υποψηφίων δίνουν έμφαση οι επιχειρήσεις.
  • Για να εκμεταλλευτείς τις γνώσεις και τις εμπειρίες των εκπροσώπων των εταιρειών για το ξεκίνημα και το σχεδιασμό της επαγγελματικής σταδιοδρομίας σου.
  • Γιατί έχεις ελάχιστη ή καθόλου εμπειρία συνεντεύξεων πρόσληψης.
  • Γιατί μπορείς εσύ να επιλέξεις με ποια εταιρεία θα πραγματοποιήσεις συνέντευξη.
  • Γιατί θα πραγματοποιήσεις μεγάλο αριθμό συνεντεύξεων σε μικρό χρονικό διάστημα (άρα θα αποκτήσεις και μεγάλο όγκο εμπειριών) στο χώρο σου (Πανεπιστήμιο) και όχι στο χώρο της εταιρείας.
  • Γιατί πιστεύεις ότι μπορώ να πείσεις τον εκπρόσωπο της επιχείρησης για την αξία σου
  • Γιατί αναζητάς εργασία και αξιοποιείς κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ποιoς μπορεί να συμμετέχει;

Κάθε απόφοιτος προπτυχιακών τμημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς καθώς και φοιτητές, τελειόφοιτοι και απόφοιτοι των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Μάθε περισσότερα για της Ημέρες Σταδιοδρομίας εδώ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο