Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ECB coding challenge - Διαγωνισμός από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στο Risk Management

Ένα event τριών ημερών ξεκινά την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, και είναι μια μοναδική ευκαιρία για εργαστείτε στενά με ειδικούς του IT και του risk management από την ΕΚΤ και άλλες Ευρωπαιϊκές κεντρικές τράπεζες. 

Μπορούν να λάβουν μέρος, όσοι φοιτητές έχουν γνώσεις ή εμπειρία σε: data masking, machine learning, ή developing application programming interfaces (APIs) ή front-end user interfaces.

Θα εργαστείτε ως μέλος της ομάδας ώστε να δημιουργήσετε ένα dashboard τελευταίας τεχνολογίας, με αντικείμενο τον έλεγχο οικονομικού ρίσκου. Οι ομάδες θα παρουσιάσουν λύσεις σε μία από τις τέσσερις προκλήσεις του διαγωνισμού. Κατά την τελική ημέρα, ένα πάνελ κριτών θα αποφασίσει ποια ομάδα δημιούργησε την καλύτερη λύση σε κάθε μία από τις προκλήσεις.

Για τη συμμετοχή σας, καλό είναι να γνωρίζετε αγγλικά (επιπέδου Β2 ή υψηλότερο). Η διαμονή και η διατροφή σας θα είναι πληρωμένη, όχι όμως τα εισιτήρια ενώ η συμμετοχή είναι ανοικτή σε όλες τις εθνικότητες.

Αιτήσεις έως 15 Οκτωβρίου 2019.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα, τα δικαιολογητικά και τις αιτήσεις σας, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο